omerım yanlısın olmasın bu arac bu aksam benım dukkana geldı ..baktım ben
tek parcadan olusuyor
arka sol camurlukta bayaa bı macun var..onsagdan sıddı hasarı var panel kaput sag camurluk degısık.aırbaglar yok.klıma ıptal.mekanıktede sıkıntıları var..komple boya.
almayı dusunmuyo degılım..tam benlık.proje ıcın bırebır ..DD deki ıtr lerı felan sokup standart bınerım.bunada komple gırerız...full gırtlak atmosferık..nasılll??
hazır sanruuf ta yok..bı ara ugra konusalım kanka!
"FF VTI"TURBO
"RR Type R"
"JP egK20"
"DD TypeR" TURBO
"RED KA Turbo TypeR"
bu Arada uc parcadan olusan yesıl hb vtı(TC)plakalı...
"FF VTI"TURBO
"RR Type R"
"JP egK20"
"DD TypeR" TURBO
"RED KA Turbo TypeR"
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
aynen öyle piyasaya cıkmış![]()
ankarada cok talihsiz bi olay yaşadı eski sahibi cok üzülmüştüm gerçekten. 1000km bile yapmamıştı belkide
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...56/pasif-ilan/
16 ns 460 dan bahsediyorsanız, uzun bir süre çıkmayacak
Araç bizdedir, çok yakın bir arkadaşımız kullanıyorForuma üye ama yazmışlığı pek yoktur.
Siz sanırım ist/ümraniyeden birine satmıştınız, arkadaş tesadüfen yolda görüp/beğenip çevirip ondan aldı arabayıKomple yaylarına kadar orjinale çevirdi ve öyle kullanıyor.
Arkadaşlar vti değil ama boşuna konu açmak istemedim, kusuruma bakmayın. Benim http://www.techturkey.com/forum/otom...-corollam.html araçla takas yapmak istiyor. Buda aracın linki Honda Civic 1.5 EX 1994 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 70095206
Şimdiden teşekkür ederim.. Yada siz olsanız ne yapardınız?![]()
HONDA CİVİC 1.6 VTİ KAPORTA HASARLI 96 MODEL - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - Pasif İlan - 53991756
bu araç toplanmış mı gerçekten ?
HONDA CİVİC 1.6 VTİ KAPORTA HASARLI 96 MODEL - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - Pasif İlan - 53991756
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 28.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 73594114
Ikı ılanın model yılları
Km lerı bıle aynı
alacak olan dusunen arkadaslar dıkkar etsın oyle alsın benım sahsı gorusum boyle bır araba almasın ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)