kesınlıkle komple boyalı olduguna emınım aracın tertemızdı cunku cok temızdı boyası...bıyıklı bı amca kullanıyodugunes yanıltmıs olabılır cunku o tonlarda gormedım fumeye dönük bı renk ama füme degıl tuhaf bi yeşili anımsatan bı renk
rotu veterıne getırdı cıkarken gördum,ılk geldıgınde gorseydım sohbet kesın ederdım amcayla rot içerdeyken
..öle ıkı dakıka sonra bı baktım önumden vtı ıle gecıo
almak amaclı merak etmedım şaşırdım sadece daha once gormemıstım cunku...ya 'rıv' yada 'rıf' plaka..sonu 03 ama emınım...hem yanında eşi vardı çekındım ama en buyuk pay arka koltuktaki canavarda yanı cekındım soramadım
benım oğlum garajda,göz gorsede baska vtı lerı yıne ondan vazgecmez
![]()
doğruların gözle görülmeyen orduları vardır...
kime kısmetse onun olsun
eski telefonumda vardı plakası kanka, tel gidince plakada gitti otomatikman, sen 306 aldın hemde
bıyıklı, esmer, rott sahibi erdoğan amca direkrkv arabanın plakası bu arada, hatta öndede arkadada kare plaka var yıldırım toyota plakalıklarla
simlerden ton farklı gelmiştir, füme yoksa araba
![]()
ben her gün selimiyede görüyorum nvf yi.... 2-3 gün önce tampondan yine tıklamış biyere per perişan duruyo araba savaştan çıkmış gibi :/ konusma fırsatımda oluyo sahıbı ile ama adam uyanmış artık yok kardeşim satmam benim arabam çok değerli diyo...madem o kadar değerli bi yıkat abi şunu dıyesım gelıyo ama susuyorum bakalım nereye kadar![]()
doğruların gözle görülmeyen orduları vardır...
bir arkadaşım düşünüyor bilgisi olan var mıdır ?
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 81391273
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
imhotep özgür abinin eski aracıydı sanırım bu eğer karıştırmıyorsam kazası da büyüktü,
edit: bahsi geçen araç http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1391273/detay/
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
.okunu çıkarttılar artık piyasanın, sadece ilanları tazeliyorlar satıcılar.
ederleri belli 18-23 arası işte..
neyin peşindeler anlamıyorum....
Honda CRX 1.6 VTi Del sol 1993 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 63715983 tanıyan bilen gören varmıdır ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)