sarısı taksi sarısı gibi
Printable View
sarısı taksi sarısı gibi
Maşallah toplayan usta ginnes rekorlar kitabına girmeli bence:)
sarıyı toplayan ustaya forum olarak alkış gönderiyoruz satan adam bile inanmış kazasız olduğuna :D
araç, linki verilen kazalı ilandaki araçtır arkadaşlar.2 ay öncesinde görmüştüm 2.sanayide toplanken sağ tarafı baska bi araçtan direk alıp kaynatarak toplandı.
bu fiyat nedir böyle bi anlam veremedim milleti salak sanıyorlar heralde :D
Baya önceleri gri hb vti vardı rallici biri satıyordu.. Plakasını hatırlamıyorum ama ekleri siyahtı boyanmamıştı.. km si 110k civarı, sadece filtresi vardı..21 falan yazıyordu ilanda.. tabi vtiların genel piyasası öyleydi.. 21 e öylesini alıyordunuz.. o arabayı alan buraya üyeydi acaba hala kendisinde mi yoksa sattı mı?
walla iki aracın birleşiminden oluşan vtilar 28 olduysa temizleri typerı geçecek diye korkmaya başladım cidden :D
araç yıgenım kadar sewdıgım bır kardesımın aracıydı suankı sahıbı benı aradı bılgı almak ıcın arabada ne oldugunu dahı bılmıyor okadar soyleyım ben gene yıgen dedıgım arkadasıma soyleyım sıze daha ayrıntılı yazar yada benım adresımden yazar ...o aracıda ben saattım turkıyede ıken araca organ naklı gereklıydı onlar ankara yıldız sanayıden yarım sase almıslar kazalı bır 1.4 is ın aracın yarıdan kesıp ortadan kaynatmıslar gerı kalan tertıbatı eletrık tesısatını yenıden cekmısler tum kaporta parcalarını sokup toplamıslar 2 gun once benı aradı dedı aracın neyın var bız bılmıyoruz arabayı super topladık cıcek gıbı oldu dıye bene guldum zxaten ne zaman cıkıcagını merak edıyordum yıgenımde o sadece artık sıteden takıp edıyor ben ona soylerım ama bende aracı samsundan almısdım motor yuruyenı ıyı dıye sattıgım fıyat 10500 o halıyle sız dusunun..... ama bunun gıbı pıyasada cok fazla arac var onu soyleyım daha ayrıntılı bılgı ısdeyen varsa vere bılırım yada yıgenın numarasını vereyım arayın sıtemıze uye kendısı
yok dogru dogru, arac yesıl veya turkuazdan sarıya daha önceden dıstan boyalıydı.
g.antepten samsuna,samsunda da ankaraya gıtmstı.
kazadan sonrada motor içi flanda boyanmıs işte :)
28e satarım dıe buyuk bi ümidle ilan acmıs ama aracn ne oldugunu herkes bılıyo sonucta.
18-19a satılırsa cok uzulur tuhh be 28 dıyoduk 18e gıttı diye.
vaybe bu vti'a bu para isteniyorsa ben hemen benim vtec2 için 38.000tl ye ilan açıyorum, kazasız değişensiz :D
bide o ilanı açan adama böyle bir müşteri lazım :D
https://www.facebook.com/photo.php?v=378510258831115
sarı olan vti ankaradan samsuna satıldı.... samsundan çamurlukları ıvırı zıvırı toporlanıp ince hasarlı görüntüsü ile izmire satıldı önceki rengi zaten turkuazdı çamurluklar kısmi yerleri kırmızı şu an ise komple içi dışı sarı renkte...28 alınmaz ama 27 gibi düşünüle bilir :)
https://www.facebook.com/photo.php?v=378510258831115[/QUOTE]
ahahhhaaa koptum..
ahahahaha:)
: Hehe:ahahahaaa
hahahaha sıkı pazarlıkçı :D