kasa çok düzgün ama motor düzgün değil, zamanında çok ciğerliydi daha sonradan kullanıcı hatasından sıkınıtılı bir hal aldı motoru, tavsiye etmem
Printable View
34 VB 6355'i tanıyan eden varmı, istanbul anadolu yakasında görüyorum sürekli hb kırmızı
ilk sahibinden..
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 83662947
vay be benim araba 99 çıkışlıymış benim haberim yok :D
dereceli, piston falan yoktu benim zamanımda zannetmiyorum şuan olucagını ama genede bilemem pek bilinen arabalardan degildir kendileri...
abiler biri bana yardım etsin bu vtilar ne zaman düşer 18 19 20 ... istenilen araçlar 25 27 30 bu ne abiler fiyatlar düşür mi sizce??
eyvallah abim peki bu sakaryadaki arabanın durumu nedir yani burada konusu var ama düzgün müdür sizce?
hkk9´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 83662947
vay be benim araba 99 çıkışlıymış benim haberim yok
asıl bomba 60lık borularr dan sonra anti parantezzz :) performans arttırıcı orta susturucuuu :D:D:D
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 24.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 81645428
Araç hakkında bilgisi olan varmı ? En son fotoda ( karanlık foto ) ya sol çamurluk yada kapı boyalı.
araç bizde kardeşim zaten herşeyi açık açık yazdık
aracın eveliyatı geçmişi belli kazası belası yok değişeni yok
kapı içlerinde, motor içinde, direklerde, tavanında, bagajında, havuzunda, podya sacında en ufak tıklama dahi yok
aracın orjinal etiketleri duruyor daha
ekstra sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin