telefonu açan bayanın demekki.gülerek cevap verdi satılık değil diye :)
Printable View
telefonu açan bayanın demekki.gülerek cevap verdi satılık değil diye :)
heyy maşallah bee.nerde bu güzellik böyle yawww:o geçen sene tophanenin orda yine aynı şekilde beyaz sedan bir vti vardı trafikte seyir halinde gidiyordu plakasını hatırlamıyorum sarışın bir bayan kullanıyordu rahatsız etmiyim diye soramamıştım satılık mı diye yan yana gidiyorduk çok heeycanlanmıştım:) buda olabilir belkide:) ve aynı gün sedan vti yı gördüğümde yolun tam karşısında kaldırıma öylece bırakılmış gri hb vti vardı.ikisinide görünce öyle ömrümden iki sene gitti:Deli:
hayırlısı olur inş:)
bızım okulda bıtane vtı var satılık 17 cıvarı ıstıyo ben her gun goruyorum temız gorunuyo arac dusunen varsa yardımcı olurum(kadıkoy dogus unıversıtesınde arac. sahıbındende ılanı vardı galıba en ucuz vtı dı sıyah hb
lpg li olan sanırım bu
kırmızı sedan 80 yasında amca natılıusda gordum gıttım yanına amcaya okadar talep gelmışki senı benı satar araba konusunda tecrube kazanmış:) 35 mılyar verdıler telefonlarını bıraktılar.. daha ustunu vereceksen konusalım dedı resmını bıle cekmeden olay yerınden ayrıldım hehe:)
Amcanin teyzenin arabasinin duzgun oldugu nerden belliki burnunun ucunu goremeyen amcalar var:)
Tapmayin bu kadar yaa. Benimde bitane amca vtecim var beyaz sedan araba stoch ama heryeri kazali belali 8 tane hasari var :)
O bile satmiyor ama millet duzgun zannediyor:)
Ah bu amcalar :)
Rantçı oldu onlarda:)
Yokmu 19 a falan hb vtec yav
Teşekkürler tavsiye için.
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 67078743
1999 Olup Benim iç döşemeleri 98 olan vti
Eski Plaka 34 KM 909
dusunen arkadasların bılgısı olsun
araç Ankara da pert olmuştu