kam 87
59 dd
kd
iyi araçlar bildiğim kadarı ile diğer araç sahipleri yanlış anlamasın benım bildiğim sadece ...
vti 320 d ile yürüse sonuç ne olur bilen varmı arkadaşlar ben 1,6 iesimle arkasını bırakmıyorum ..
boru eksoz filtre var aracımda ...
Printable View
kam 87
59 dd
kd
iyi araçlar bildiğim kadarı ile diğer araç sahipleri yanlış anlamasın benım bildiğim sadece ...
vti 320 d ile yürüse sonuç ne olur bilen varmı arkadaşlar ben 1,6 iesimle arkasını bırakmıyorum ..
boru eksoz filtre var aracımda ...
audi 102 bg 8 valf olanıda sürdüm 2004 model araç on numara ama gitmeyen aracı napıyım kardeşim sürekli arıza çıkartır yok şanzıman bozuldu 5 lira yok öm akslar değişecek tanesi 1 lira nedir abi alıcan hondayı yağ su koy yoluna bak kardeşim .....
Hondacıların bi sözü vardır : Sen itekle GTI'nı ben geliyorum VTEC'le :)
beyler vti alıp şu adiu forumuna dalıcam bekleyin spor gazetesi biri var 1.6 pancar motor a3ü var'' 200 den sonra audiye yol vermeliler'' demiş. sen önce 200 yapta arabanla sonra yol verme olayına bakarız..
aramızda yüksek kimyager olup vti'ı olup hayatında 110'u geçmeyen var mı ya ?
ya arkadaş bunaldım sıcaktan vti sevdam depreştiii....
haha benim aracımda egsoz da yok şu audiler hangileriymiş yav 200 den sonra yol vermemiz gereken dikkat edelim yolda:)) ) yada 320d :D buyrun gelin kapımız açık dediğim gibi egsozsuz vti zaten sıkıntıdır herkes bilir :))))))
Konu allak bullak:p
***** mekandayım bu akşam
2 sıkayımda stress atayım:))