Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 26.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 79275262
arkadaşlar bu arabanın gün geçtikçe fiyatı artıyor sebebini bilen var mı?
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 26.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 79275262
arkadaşlar bu arabanın gün geçtikçe fiyatı artıyor sebebini bilen var mı?
powered by İMAN GÜCÜ
beyler o beyaza yanaşmayın arkadaşın nişantaşında otoparkına geldiarkadaşım yaklaşık 5 saaat başında bekledi otopark parasını hibe etti ama nafile.. arac 100bindeydi kadın arabasına aşık ve gösterilen ilgiden aşırı drecede memnun
günde en az 3 kişi ceviriyormuş.
bitanede hb gri var bakırkyde o arabada hep yatıyor. arada bi gidiyo 2 gün yok oluyor sonra geliyor tahminim o arabanında km cok düşük kaporda cok düzgün bi arabaonada ulaşanlar olmus oda satma taraftarı değil.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
prelude için birdaha konu açmak istenedim.
bu araçın geçmişini filan bilen varmı acaba
plakası 34 cga 21
Honda Prelude 2.2 VTi 1997 Model 22.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 79065419
arkadaşlar bu vti ların yakıt durumu nasıldır (Headers lı + Cold Air İntake + Hks 60 lık egzozlu bu tarz bişeyin) merakımdan soruyorum sıkıştırmadan kullansak falan efendi efendi mesela deposu kaç litre ne kadar yakıyorlar full depo kaç km gidiyor 100 km de lt olarak falan bende niyetlendim temiz bişey bulursam alıcam bu gidişle hep merak etmişimdir yakıtını falan![]()
![]()
40 litre deposu var fabrika verisi şehir dışı 7 lt şehir içi 11 lt dir.
Feh işin içine girince durum değişir 400-500 kuruş arası bişi yakarsın.
bugun fume sedan bı vtec gordum ZB 563 yay flan bsey ykotu aracta. fena durmuyodu genel olarak. ama gecmısını bılemıycem tabi
Şahin'in eski arabası.
Sattığı adama stok şekilde verdi arabayı.
Sadece kaput değişikti, düzgün arabaydı her ne kadar canlı görmesemde.
Açıksa fotoğrafları şahin'deki hali :
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Arkadaslar HB renk onemlı degıl 98 99 olmak sartıyla tavsıye edebılecegınız vtı arıyorum olan bılen var mı?
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
beyler bende beyaz bi sedan var iğne ucu kadar boya yok motor içi yapılı
parası olan arkadaslarla gorusebiliriz. (27.5 verdiler arabayı vermedik tavrınızı ona gore takının)
bu piyasa ne böyle yuh diyorum. İstedikleri ücrete çok az bişey daha koysam type-r alabiliyoruz. Öyle yapalım bari![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)