çağıran çağırmayan arkadaşların canları sağolsun hepimiz kardeşiz arkadaşız .....
ramazan böyle ne güzel bir insan yapıyor bizleri![]()
çağıran çağırmayan arkadaşların canları sağolsun hepimiz kardeşiz arkadaşız .....
ramazan böyle ne güzel bir insan yapıyor bizleri![]()
Ansaid abi sen neyin kafasını yaşıyorsunoruç kafana mı vurdu
![]()
hiç sorma hacı ya
can sıkıntısı olabilir oruç olabilir ... bilinmez ..
yada kafamız boş ondandır![]()
abi bu araç 6 ay once de satılıktı 27 liraya galiba şimdi maşşalh yani helal olsun yanı satarsa abi
amcadan vti bulupta kaçıran adam vti almasın bir daha bence
eski arabam olsa şu anda 40 bin ederdi heralde![]()
![]()
![]()
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
valla sorgulamadan çok saldırmaya dönmüş bu sayfa vti ne arabaymış ne kadar düşmanı var anlamadım eski ve her zaman vti cı birisi olarak arayanlara ve satanlara tecrübeyle sabit bir şey demek isterim alacak olanlar millletin lafına bakmadan bilen birilerine sorup alın satacaklar maddi sıkıntı değilse satmayın büyük pişmanlıktırben sattım degerini bilen birilerine gitti ama her gün videolarımı izleyip efkarlanıyorum
![]()
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
b.paşadakı mehmetın arabası gercekten cok cok temız harıka bır arac ama tabii 33 bın verılmez,
cok yakın bı abımde de orj. 113-114 bın cıvarında vti war. orjınal, ne eder![]()
Eğer olursa büyük bombayı yakında patlatıcam, gerçek amcadan hatta dede bile diyebiliriz 98 model 89 binde sedan lacivert. Daha arabada ne kaza var ne boya. Servise hiç gitmemiş kendisi zamanında özel servismiş sıfırdan beri bu amcada.. Ama evladımı satarım bunu satmam anca ölürsem evlatlarımdan alırsınız diyo.. Her haftasonu garajın önüne çıkarıp yıkar geri koyarmış. Resim çektirmedi. Garajda duruyo araba aşık ediyo kendine. Bi marşa bastı saat mübarek..
Honda Civic 1.4i S 1997 Model 16.800 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 92819957 hakkında bılgısı olan yazabılır mı ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)