Araç benimdir, casab kuzenimdir, gerekli açıklamayı yapmış.
İlanda gereken açıklamayı yaptım. Sol çamurluk, şehir içi trafiğinde ufak bi sürtme sonucu işlem gördü ve boyandı. Akşam çekimi olduğu için ton farkı çok fazla gibi görünse de normalde fark yok.
Aklınıza takılan bişey olursa telefondan ulaşabilirsiniz, bizde yalan yok, herşeyi olduğu gibi açık açık yazdık. Hala ton farkı var diyenlere de bu şarkıyı armağan ediyorum
forumda aradım bulamadım bu araç gecenlerde ufak önden bir carpması olmuşdu.onun dışında tanıyanız varmı nasıl bir araç ?
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 19.550 TL Galeriden satılık ikinci el Turuncu renk - 83198993
DRİLL
Dr.Ecu
tam emin değilim, çamur atmak gibi olmasın ama çokk eskiden, teamhondaturkey'de takılırken bir turuncu vtec vardı kazalı. sahibi tarafından toplandığı ve ailevi nedenlerden ötürü satmak istiyordu. Hatta alt takımının 1.4is'den geçme olduğunu okumuştum. Bu mu değilmi bilmiyorum ama siz yinede iyi baktırın
"Korkmadık, savaştık"
Abii ne güzel duruyor ya bu şekilde, inşallah bi gün satmaya niyetlenirde sahibi, bize denk gelir![]()
Emre Kalkan
Gezdım bgn hep
bıldıgım bı kac tane daha var onlarıda haftaya bulup resımlerını eklerım
Yetkılı servıste çalısmıs olmanın faydaları
adreslerını almıstım daha onceden![]()
var hepimizde bir arıza zaten millet karı kız adresi telefonu arar.biz araba arıyoruz![]()
komançero garage
26-27 veriyorlar ve satmıyor ha? Keşke söyleseydiniz; sahibi olduğu şey araba, boeing 747 değil.
Ha elbet mal onun, istediği fiyatı çeker. Ayrıca kendimi bildim bileli hondacıyım. Ama bir hondacıyı bile tiksindirdiler piyasadan. Seneye Allah izin verirse bende bir araç alacağım, hem de büyük bir kısmı babamın parasıyla(bunu dememim sebebi, hani derler ya "baba parasıyla alınanın kıymeti bilinmez, kendi çalışıp alsaydı bu kadar para vermezdi" vs) ancak ben bile şahsen bir vtece ne kadar temiz olursa olsun, isterse koltuk poşetleri üstünde olsun bir vtece 27+ vermem.
"Korkmadık, savaştık"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)