Antalya da neden 25 in altında VTI yok ?
ŞOK indirim 250 düşmüş fiyatı bu fiyata kaçmaz
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 29.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 64546987
3 senede 32.000 den 29.250 ye indirmiş. O deilde adamdaki azmi takdir ettim gerçekten. İlk sahibi 32.000 den koydu sene 2009. O zaman atmo çıtır yüklü vtiler 20 - 22.000. Piyasayı yükseltti herif ya![]()
İnandığın Gibi Yaşayamazsan
Yaşadığın Gibi İnanırsın.
Denildigi gibi arac antalyadaki aybek vtec..Arkadasımın kuzeninde suan benimde yakın arkadasımdır.Kazası olmayıp sağ yada sol camurlukta bikac parca boya olması lazım..Motorda ne var ne yok bende tam olarak bilmiyorum ama hiçbir sorunu yok aracın vtec açışı falan maşallahı var..
Edit: Ayrıca üzerindeki kaplama oldugundan bazı fotolarda baya açık kırmızı gibi cıkmış![]()
![]()
ben yakından inceledim izmirdeki ar vtecki sanırım önden kazası vardı. km si hakkında bişey diyemem ama tavanda boya kalmamıştı saç ortadaaiçi hakkındada benim pek hoşuma gitmemişti sol havayastıgının kerarı güneşten kalkmıştı ilandaki fotoları cokk eski fotografları aldanmayın , bende gecen yaz 17 wermiştim vermemişti 18500 demişti en son 17 liraya alınıp binlira harcandiğında adam olabilir gibi
![]()
Dip Not: Tatilde iken Pederbeyle bakmaya gitmiştim adamın dedigi laf oglm bu anca bagırıyogittigi flan yok babamın izlenimi bilginiz olsunn
![]()
Arkadaşlar iki tane mor vardı biri pert bayağı kötü diğeri de istanbulda olan sonra konyaya gidendi arabalar karşmasın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)