valla dostum bende 35 bın tl ıstıyorum arabama ?
bu kımseyı baglarmı ?
baglamaz..
sende ancak resımlerıne bakarsın vti ların :icon_tup:
Printable View
mertcan 20 lira işler senin arabaya :) gidelimmi yarın notere :D
abiler arkadaş kendi fikrini belirtmiş, 27 etmezde dememiş..
bende vtece 25 vermem diyordum inş. yakın zamanda olursa 1 tanesine 30 bin vericem:)
rekoru ben kıracam herhalde:)))
Yalandan yere pazar yapıp ortamı yükseltmeyin kardesim sizin gibi hayalperestler yuuzunden 18 20 liraya kendi sattığımız arabalara 26. 28 lira paraistiyorlar altinmi bu kardesim alt tarafı Vti be filtre yay takan arabam yüklü Dio lanet olsun bu k s r piyasa düzelmedikce Honda almicam
Dostum pıyasa fln yukselten yok
Benım arabamda
DC2 Integra TypeR Jantı 5x114.3
Komple Ek9 Fren sıstemı On arka
EP3 Typer Koltuklları
EP3 TypeR dıreksıonu
Teın Coılvoer
vs vs vs vs ....
olan bır arabaya 20 bın tl mı ısteyım ? (ornek olarak yazdım arabam zaten satılık degıl)
Haklısın valla
açıkcası gecen sene kuzenımın 99 2 parça boyalı vti ni 22 bın tl ye satmıstık
kuzenım 20 bıne almıstı ucuz sattın dedım
ama soyledı ucuz sattım 2 bın tl kaar ettım
sımdı olsa 25 bınden aşşagı satmazdık :D
bu pıyasa boyle valla
ıyıkı vti im var :D
Beni kimse yanlış anlamasın birinin üzerine söylemedim genel anlamda dedim ben n yıllardır biniyorum Vti ye artık binmicem ayağa düştü derlerya heh aynen öyle oldu ve o araç böyle iyi bu araç böyle iyi diyenlere söylüyorum tr de saysan 10 tane Vti denecek Vti cikar geri hepsinin ekmegi yendibence iyi kötü olarak deyilde bakımlı bakımsız olarak değerlendirmemiz gerek artık gercekleri kabullenelim arkadaslar piyasada ekmegi yenmemiş ep3 bile bulamazken ne bu Vti fantazisi
Sissst Abi'm aman alan arkadas etiketi sevmiyor iste bunu demek istiyorum abi benim arabaya bak piyasadaki arabalara bak haksizmiyim abicim
http://e1204.hizliresim.com/w/x/52ht4.jpg
Abı garantı belgesı duruyor benım arabanın
para edermı acaba bu kıtapcıklar :D :D :D