Yaz sıcağında bunlar dahada kasar metinim daha değişik bişeyler lazım:)
Printable View
Yaz sıcağında bunlar dahada kasar metinim daha değişik bişeyler lazım:)
Neden herrkes vti'lara salca oluyo. Ayni durum 106da , typerda ,s2000de de var. Ben cok iyi biliyorum suan cok iyi yuruyen bi typerin 30.000e ilani vardi telde 29a birakiyodu.. Yada suan paha bicilemez olan bir 106gti'in 14-15lere elden ele gezdigini... Parasi olan hevesi olan alir biner uzatmaya gerek yok
abi TR de kac tane kendını ispatlamıs 206 warki b16 tokatlasın :)
hadi alttaki alıntın bir nevi kayde değer bi söz olmuş ama 206 ıcın mıllet bırak agzını baska yerıyle guler be abıcım :)
106 da bu aralar soyledıgıne göre revaçda olabilir ama yıllardır bunlar kafa kafaya giden araclar, hiç bir zaman 106 vti dan iyi olmadı :)
bu konuya yazan herkesın kacıncı vtı bu yanı buraya yazanların cogu vtı kullanmısmı yada nekdr sure kullanmıs merk ettım cunku eskı vtcı lerle yenı vtıcı lerın fıkırlerı cok farklı merak ettım
mıllet vtı hayat muhasebesıne getrms ;)
Arkadaşlar burası sorgulama yerinden çıkmış lütfen sadece sorgulama olarak kullanalım. iyice eleştiri yeri olmuş lütfen kim ne istedi kim ne kullandı kim ne kadar istedi mal sahibi ister alıcı ister alır ister almaz bu konuları uzatmaya gerek yok bence.
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 23.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 88046051
oncekı postlarda sorgulanmıs ama kımse bısey yazmamıs aracı bılen tanıyan varsa bılgılerını paylasabılırmı
Eğer aşağıda resimleri olan araçsa uzak durabilirsiniz, sanıyorum 4-5 sene önce çekilmiş olan bu fotoğraflar çok şey anlatıyor.
http://i47.tinypic.com/orv4gl.jpg
http://i45.tinypic.com/2mxjx4z.jpg
neyi anlatıyor?:S
araç kazalıysa eğer o resimlerini görmek isteriz
Bu resimler İkitelli'de hurdalıkta çekilmiştir. Araç sanıyorum pertten toplamaydı. Direksiyonun airbag'ini bile uydurma takmışlardı, airbag'in olduğu göbek krem renkti. (Dikkatli bakılınca belki anlaşılabilir) Sağ ön jantı yoktu, sol jantın da bijonları eksikti. Motor ve elektrik aksamında bazı parçaları eksikti; yani epey kötü toplanmıştı. Sonra bu şekilde satıldı ve birkaç el değiştirdi. Alan kişiler sanıyorum olabildiğince düzeltmeye çalışmışlar. Koyduğum resimdeki plaka çok net değil, ben de tamamını hatırlamıyorum. Eğer ilandaki araç buysa evet kazalıydı ve kötü toplanmıştı.
ddıreksıyon aırbagı farklı duruyo ama ilanda farklılık yok.
arac kesın olmadan bnce kımsenın aklına kotu ımaj bırakmamk ıcın yazmasaydınız abıcım keske.
cunku ; bıtane 99 fume yj plaka wardı leş olan. hatırlayanlar wardır 17'' altın sarısı jantları wardı.
sunroofu orjınal olmayan,sagdan veya soldan racıng motor carpmıs zamanında belkı o resımdekı arac bnm bahsettıgım arqctır.
Arac Hurdaliktaki arac gibi fotoyu yakinlastirip baktik plaka ayni zaten