Gitsin o arkadaş 21liraya bu arabayı alsın. sonra komple boyayıp 30 a satsın kazasız hanım abladan diye..
madem 18 e vtı aldın 18 e sattın, şimdide bu arabanın piyasası 28 lira. al 28 e sat 28 e.. paran yetmiyosa senin için vtı 21 23 lira ederse o paralarada var araba git onlara bin.
azimle sıçan betonu deler arkadaş, ben 20 yaşımda bile 1 maaşımda neler yaptım, benim için hondaya değerdi, zarar ettirmezdi.. aldım bindim sattım...
yeri geldi kk.nakit avans çektik kapora verdik
isteyenler alır biliyorum ama adama koyuyor demekki yaş fiyat orantısında![]()
Kimse yanlış anlamasın, kimseyi de yargılamıyorum ama konu sorgulamalardan çıkmış. VTI almak isteyen aracın linkini,plakasını atar aracı BİLENLER araç hakkında bilgilerini paylaşır bunun dışında ki konuşmalar gereksizdir. Konunun amacını sapıtır görüldüğü gibi.
Neyse ben fikrimi söyledim herkese iyi günler.
bu cümleyi bence okudukça yanlış yerden dem vuruyorsunuz, çok şükür biz de biliyoruz düşmez kalkmaz bir Allah. mal gelip geçici insanlık baki kalıcı ama öyle insanlar var ki resmen karşısındaki çileden çıkartacak kadar ölücülük yamyamlık yapıyorlar, utanmasalar arabalarında ceset torbasıyla dolaşacaklar o kadar ölücüler. bu forumda da böylesine terbiyesizlik yapanlar var özellikle bu konuda.
adamın cebinde parası vardır veya yoktur orasını bilmem ama terbiyesizlik boyutuyla milletin arabasına yanaşırsa hiçbir zaman vtec alamayacaktır. bize temiz vtec var denildiğinde gittik kendi aracımızı 1 lira aşağıya sattık üstünü tamamladık gittik aldık ki temiz araba kaçmasın diye. temiz sorunsuz böyle kupon arabaya binmeye niyetlenen bence az bonkör olmalı, sonuçta aslan besleyen yemine katlanır. boşuna demiyorlar vtec delikanlı arabası![]()
mertcan kıraldır herzman soylerım artst olsada![]()
www.honda-tech.com
valla bu mevzular 3-4 sene öncede aynıydı hatırlıyorum ben aracımı yeni almıştım hala sürüyor sürecekte.ben FJK'yı satarken 23-24 en iyi paraydı ben o paralara verdim Ömer arabaya sadece Coilover aldı 29'a yada 30'a verdi şuan piyasa böyle ve o paralara alınmasına karşı 26.500'e satılıyor klasik bi senaryo size kimse kimsenin kaç paraya aldığına sattığına karışamaz tenkit edemez yargılayamaz.isteyen alır isteyen satar ama ben bunu söylemekten bıktım vtec konusu bitmedi..neyse herkese hayırlı satışlar
www.honda-tech.com
Yol verin şaşkına, gitsin Allah aşkına...
2vtec 1 olunca tüneller seyran olur...
VTEC le kalkan zararla oturur...
Bıçak yarası geçer VTEC yarası geçmez...
serseriyim dedim yüz vermediler, vtecim var dedim sıraya dizildiler![]()
VTEC'im de açık yolumda...
Yeter mi başkanım?![]()
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)