ben kız gibi vtı 2 parça boyalı satana kadar canım çıktı 19 a şimdi leş gibilere bile 22-23 istiyolar :D
Printable View
ben kız gibi vtı 2 parça boyalı satana kadar canım çıktı 19 a şimdi leş gibilere bile 22-23 istiyolar :D
Adam ariyo bende yalan olmaz soyluyorum km dusurmusler normalde 225k da. Bunuda aradim eski sahibi buragi oyle ogrendim. Ondan sonraki sahibi dusurmus. Adam diyoki oooofffff o ne yaaa 225k :) tamponlarida ayni renk sedan ies var bizim mahallede o istiyodu onunla takas ediyim bari kafa kafaya . Tamponlar 800tl tutarmis citaliya ceevirmek :) satmiycam o olcak. Kiz istemeyede bununla gitcem bide sokakta vtec acarim zaten kayinpeder her kizi biraktigimda bu it kim diyomus. Ogrenir iste damadi oldugumu ahahaha :)
Araba satmak cok zor
hele vti ı
adamı kanser ederler
verem olursun
Arkadaşlar piyasa zaten şu an muazzam durgun hiçbirşey satılmıyor
vtec in satılabilme oranı birçok markaya göre yinede çok ama çok yüksek
ne marka arabalar gördüm yarı yarıya fiyatına veriliyor yinede satılmıyor honda zarar ettirmez
He bide bisey sorcam aklimdayken antalyadaan arayan 3-4 kisiden duydum bunu. Vteci tam kacta aciyo gec aciyomu faln diyolar. Yok diyorum zamaninda aciyo. Eminmisin diyo. Hay arkadas yaa. Neden diyorum. Burda 4-5 tane vtece bindim gec aciyo dediler. Bunu cidden 3 - 4 kisiden duydum. Dogrumudur ordaki vtecler gec aciyomus. Bide ben eski vtecciyim 3-4 tane vti eskittim seninkide duzgun masallah ama replika jant degilde orj olsaydi diyen arkadasa burdan sesleniyorum. Hangi küyden sen beaaaa ahahahaha
15 e verdim kimse almadı pert ettim 22 bin lira para etti
şimdi toplamışlar 20 bin de fiyat yazmışlar :D
@caglarcoskun kimmiş o arkadaş geç actıran ismini biliyomusun ?
Yok ya normal telefonla ariyolar baya bi soran olunca merak ettim. Enson 2 gun once bi abi sordu telden yine
ben yakından gordum o eph plakalıyı gri hb arka camurluguna tekme mi ne atmışlar 500 tl dediği hasar o kozmetiği düzgün vtec patlatışı canlı ölee vızz diye acmıyor ciger var belli. o paralara alınabilicek araçlardan birisi.
Dun beyaz ek9 type-r gorunumlu vtec e bakmaya gittim cok yakin bi arkadasim icin
Valla arabayi gorunce ben bile niyetlendim almaya
Arkadasim uzak yoldan gelecegi icin biraz indirim istedi istedigi indirimi alamayinca vazgecti oyle aman aman bi indirim istemedi zaten
Araba hakkinda izlenimlerim cok iyi
Kule sase podya vesaire hicbir sikinti yok gayet temiz
Sag kapi saci degisik birde malim 99 a cevrildigi icin camurliklar ve de kapit degismis
Kozmetik olarak 10 numara bir arac motor cok saglikli zaten ikilerde revizyon gormus faturasi mevcut ekstralari zaten belli icindeki malzemeleri toplamaya kalksaniz zaten bicogunu bulamazsiniz
Arabami ilan acip satip onu alma niyetim oldu aksam ilan acmak icin fotolari ayarliyordum ama suanki piyasa aklima geldi yaprak bile kimildamazken araba satip araba almak cok mantiksiz geldi
Aba aracim olmasa birdakka bile dusunmeden alirdim
abı alaydık ya guzel arabaydı benımde hosuma gıttı honda sevmesemde :)
noluyormuş 3 parca değişin olunca ?
pert mi yani araba ?