ben ilk aldığımda plakası ve şekli şemali böyleydi..
ozamanlar bodrumda yaşıyordum..
sonra şeklişemali bu oldu..baya bi para harcadım..baskı balatasına kadar yepyeni yapmışdım..
48 vh 005 plakasıydı..
![]()
ben ilk aldığımda plakası ve şekli şemali böyleydi..
ozamanlar bodrumda yaşıyordum..
sonra şeklişemali bu oldu..baya bi para harcadım..baskı balatasına kadar yepyeni yapmışdım..
48 vh 005 plakasıydı..
![]()
arkadaş kim ne derse desin hbde typer ekler spoon spoiler tampon citaları iptal olcak ama sedanda tamam orjınal plastık lip citalı boyasız tamponlar olcakbenim görüşüm
DD
aynen mtoor bıraz sagırmıs ama o aaracn km si orj.diye bılıyorum.bi ara 19 lu rakamlara satılıktı ama suan fıyatı yukselmıs galıba.
şuanda degerlendırılecek guzel araclar bana göre;
mesut un FV1100
sefakoydekı 59 DD
antalyadan kırmızı S plakalı sedan
konyadan carbon vtec
eskı FF vtec hb
bunlar guzel araclar.
sağolasın abiben aracımın fiyatını 28-30 civarı fiyatlara çekicem
bazı arkadaşlarım okadar kızıyo satmama bu fiyata verilirmi diye haklılarmış gerçekten. en son dün yine aynısı oldu biri aradı ilk sorduğu şey neden 26 ?
bişey var sanıyorlar arabada
üstündeki extralar yanında verdiğim orj parçaları falan gerçektende çok güzel fiyatlara geliyo araba ama anlayana işte
arabamın üstündeki bütün camları bile fabrika çıkışı camıdır değişme falan yok hani bilmem anlatabildimmi
![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
konyadaki carbon vtec in çamurluğunun falan carbon olması ve kaputun hiç kaza olmuş fikri uyandırmıyormu kimsede yoksa bende mi uyandırıyor bitek..yanlış anlaşılmasın şahsi fikrim..ne sahibini tanırım ne de arabayı..
Arkadaşlar düşünenlere elimde eg motorsuz si hb kasa var yapılı hazır birtek istediğiniz motoru koyacaksınız muayenesi daha var isteyenler özelden ulaşabilir.
eyvallah kardeşm sagolll vtı arıyan arkadaşta ta içine sinen begendigi araba vars sahibinde ara butcene uyarsa gt bak baktır begenrsen içine sinersen al burdan yazmakla vtı bulunmaz kardeşm biraz dolşacaksın ama bulursun vtı sahibindede 4 5 arac alınabilir temızlıkte sıkıntısız araclar var
Bismillahirrahmanirrahim
YM0859-VD1731-DL5953-JMG45-TT3579-GL1257-CLF67-DR9999-VB3228-TM3533-FV1100-LG212-AYE91
eğer düşnürsen bu benim aracım her şey yazıldığı gibi kesinlikle kazası,değişeni,doğrulan bir tarafı yok allaha şükür km orjinal kesinlikle... aracı izmirden özdin abiden almıştım allah razı olsun... bende alırken çoook araştırdım ama şanslıydım biraz böyle bi araba denk geldi aldığımdan beri sadece yağını değiştirdim..bu sene askerden geldiğimde genel bi bakım yaptım ilandada yazdığım gibi....
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 28.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 91721863
SDR GARAJ
kardeşim ben aracın eskişehirdeki eski sahibiyim ismim ilker ben sakaryaya şu anki sahibine sattım linkte araçla ilgili de bilgiler mevcut umarım işinize yarar aracın tek eksiği mekanik olarak beyindi onuda arakadaşlar yapmış kullanıcı ismi ve nick bi kardeşimindir...http://www.techturkey.com/forum/sohb...alari-362.html
-/_________\-
[O==ⓦ==O]
Volkswagen GOLF MK1 GLD
2006 model 80 bın km full focus'um war.
focusu verıp 98 model 200bın km duzgun vtı alamıyorum, moralım cok bozuluyo![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)