:) :) :) sirket olmasin :)
Printable View
vti koltuğuna oturduğum zaman yüzüm gülüyo sokim gerisi hikaye..
duzgun vtı a bınmek ısteyen kesenın agzını acacak boşuna laf kalabalığı eleştiri yapmayacak bi anlamı yok herkes gördü ben 28000 e 2 günde arabamı sattım alan adam keriz mi yok öyle bişey peki ben bugun 28 e 180 - 200 hp arası kullanım maalıyetlerı dusuk sedan araba alabılırmıyım oda yok bu yüzden de mevcut olan para edıyor etmeye de devam edecek
aynen moruk nasıl gülmiyim yaa bi ara ilanı güncellerken senin numarayıda yazıyım istersen bak gör :D sabahın 7 sinde arayanlarmı dersin neler neler... en çokta arayınca utangaç utangaç konuşuyo anlıyorum hani onunda 24 lirası var utanıyo söylemeye :D onlara kopuyorum yaa. sendedemi 24 var kardeş diyorum. öyle bi evet diyoki :D ee eee eee evet düşünürmüsünz. yok diyorum teşekkürler :icon_tup:
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 23.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 92361874
murat gel alalım bunu sana bak gördüm bikaçkere sefaköyde düzgün duruyodu öyle durdurup incelemedim tabide yolda giderken gördüm. hazır bu fiyata var gel bakalım yoksa alamıycan vtec bak söyliyim moruk
anlıyorum senı kanka haklısın bılıyorum o durumları yok kalsın verme benım numarayı ben uykuyu severım erkenden arayan adama 30 verse vermem dermişim :D napsın adamlar utanıyorsa yaw sen gitme çok üstlerine hoşgör :D
sicili nedir ne değildir araştırsana kanka km hiç inandırıcı gelmedi bana görüyorsan sor bakalım neyın nesı neyin fesi :)
arabayı herkez ilk gördüğünde normal bir arabaymış gibi bakıyo küçümsüyorlar anca görünüş deyip geçiyorlar :) ama geçenlerde başıma gelen bi olay antalyadan kemere dönüyorum yolda bi tane mercedes denk geldi kırmızı ışıkta modelini bilmiyorum tek kapıydı yanında kız arkadaşı vardı elamanın.. biz arabada 3 kişiyiz gayet normal moddayız eleman süzdü şöle bi baktı..sonra yeşil yandı patanajla kalktı arkasında sıktım bende 170-180 lerde yakaladım bunu geçtim..öbür kırmızı ışıkta durduk yine baktım gazlıcak bende hazırladım yeşil yandı tapa gaz kalktık geçtim bunu ben öbür ışıta durduk yanyana camı açtı kardeşim bu araba'da ne var dedi bi şey yok dedim nasıl böyle gidiyor peki dedi vtec'ler böle gidiyo dedim :D ben bu arabaya 150.000 bin tl verdim dedi 1,8 210 PS dedi nasıl olurda seni geçemem dedi helal olsun valla sana dedi... eyvallah dedim bende:D :D arabama bi kez daha aşık oldum...vtec CANDIR CAN :)
Boş beleş konuşanlar alın sıze ucuz vti
hemde 1999 model
pazarlıkla 18-19 a alırsınız...
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 94558173
Araçın bıraz gecmısını ınceleyın ama
Ne kadar Ekmek O Kadar köfte demişler..
1.4 is fiyatlarının da aşağı kalır yanı yok