User Tag List

Sayfa 521/969 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon
18400 sonuçtan 9.881 ile 9.899 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

bymesut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı çağlarcoskun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yemin ederim 1 dk önce biri aradı abi diyo dün 26'dı bugün 30 yazmışın ne düşünüyosun. dedim araç başında konuşuruz. abi 24.000 liram var düşünürsen geliyim dedi. siteden birimi doğru söyleyin ahauahuahuahaua
    sirket olmasin
    Bismillahirrahmanirrahim
    YM0859-VD1731-DL5953-JMG45-TT3579-GL1257-CLF67-DR9999-VB3228-TM3533-FV1100-LG212-AYE91

çağlarcoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bymesut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sirket olmasin
    bilmiyorum valla abi şaşırdım yani gülesim geldi hatta adam onu söyledikten sonra zor tuttum kendimi. olmaz düşünmüyorum dedim kapadım teli bi kahkaha patlattım kendi kendime güldüm ilk önce bi sonra hemen yazdım buraya
    AutoMiss oto yıkama kuaföR

ÇağLAR

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vti koltuğuna oturduğum zaman yüzüm gülüyo sokim gerisi hikaye..

Murat Özcan
    Misafir
    bilmiyorum valla abi şaşırdım yani gülesim geldi hatta adam onu söyledikten sonra zor tuttum kendimi. olmaz düşünmüyorum dedim kapadım teli bi kahkaha patlattım kendi kendime güldüm ilk önce bi sonra hemen yazdım buraya
    çağlar sen sevdin bu işleri baya eğleniyorsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    duzgun vtı a bınmek ısteyen kesenın agzını acacak boşuna laf kalabalığı eleştiri yapmayacak bi anlamı yok herkes gördü ben 28000 e 2 günde arabamı sattım alan adam keriz mi yok öyle bişey peki ben bugun 28 e 180 - 200 hp arası kullanım maalıyetlerı dusuk sedan araba alabılırmıyım oda yok bu yüzden de mevcut olan para edıyor etmeye de devam edecek
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -MuRaT- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çağlar sen sevdin bu işleri baya eğleniyorsun
    aynen moruk nasıl gülmiyim yaa bi ara ilanı güncellerken senin numarayıda yazıyım istersen bak gör sabahın 7 sinde arayanlarmı dersin neler neler... en çokta arayınca utangaç utangaç konuşuyo anlıyorum hani onunda 24 lirası var utanıyo söylemeye onlara kopuyorum yaa. sendedemi 24 var kardeş diyorum. öyle bi evet diyoki ee eee eee evet düşünürmüsünz. yok diyorum teşekkürler

ÇağLAR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunceR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vti koltuğuna oturduğum zaman yüzüm gülüyo sokim gerisi hikaye..
    doğruların gözle görülmeyen orduları vardır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 23.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 92361874

murat gel alalım bunu sana bak gördüm bikaçkere sefaköyde düzgün duruyodu öyle durdurup incelemedim tabide yolda giderken gördüm. hazır bu fiyata var gel bakalım yoksa alamıycan vtec bak söyliyim moruk

ÇağLAR

Murat Özcan
    Misafir
    aynen moruk nasıl gülmiyim yaa bi ara ilanı güncellerken senin numarayıda yazıyım istersen bak gör sabahın 7 sinde arayanlarmı dersin neler neler... en çokta arayınca utangaç utangaç konuşuyo anlıyorum hani onunda 24 lirası var utanıyo söylemeye onlara kopuyorum yaa. sendedemi 24 var kardeş diyorum. öyle bi evet diyoki ee eee eee evet düşünürmüsünz. yok diyorum teşekkürler
    anlıyorum senı kanka haklısın bılıyorum o durumları yok kalsın verme benım numarayı ben uykuyu severım erkenden arayan adama 30 verse vermem dermişim napsın adamlar utanıyorsa yaw sen gitme çok üstlerine hoşgör

Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 23.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 92361874

murat gel alalım bunu sana bak gördüm bikaçkere sefaköyde düzgün duruyodu öyle durdurup incelemedim tabide yolda giderken gördüm. hazır bu fiyata var gel bakalım yoksa alamıycan vtec bak söyliyim moruk
    sicili nedir ne değildir araştırsana kanka km hiç inandırıcı gelmedi bana görüyorsan sor bakalım neyın nesı neyin fesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -MuRaT- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlıyorum senı kanka haklısın bılıyorum o durumları yok kalsın verme benım numarayı ben uykuyu severım erkenden arayan adama 30 verse vermem dermişim napsın adamlar utanıyorsa yaw sen gitme çok üstlerine hoşgör

sicili nedir ne değildir araştırsana kanka km hiç inandırıcı gelmedi bana görüyorsan sor bakalım neyın nesı neyin fesi

km'ye takılma atla gel buraya bakalım pazarlığını yap al git bu fiyata bidaha bulamazsın diye diyorum

ÇağLAR

bymesut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    He bide derler bu arabanin ederi 24 bin istersen noyu kaydet ararsin gelip alirim yahu bnm arabamin ederini benden dahami iyi bilcen bizde ölücüye ekmek yok
    Bismillahirrahmanirrahim
    YM0859-VD1731-DL5953-JMG45-TT3579-GL1257-CLF67-DR9999-VB3228-TM3533-FV1100-LG212-AYE91

serdar_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabayı herkez ilk gördüğünde normal bir arabaymış gibi bakıyo küçümsüyorlar anca görünüş deyip geçiyorlar ama geçenlerde başıma gelen bi olay antalyadan kemere dönüyorum yolda bi tane mercedes denk geldi kırmızı ışıkta modelini bilmiyorum tek kapıydı yanında kız arkadaşı vardı elamanın.. biz arabada 3 kişiyiz gayet normal moddayız eleman süzdü şöle bi baktı..sonra yeşil yandı patanajla kalktı arkasında sıktım bende 170-180 lerde yakaladım bunu geçtim..öbür kırmızı ışıkta durduk yine baktım gazlıcak bende hazırladım yeşil yandı tapa gaz kalktık geçtim bunu ben öbür ışıta durduk yanyana camı açtı kardeşim bu araba'da ne var dedi bi şey yok dedim nasıl böyle gidiyor peki dedi vtec'ler böle gidiyo dedim ben bu arabaya 150.000 bin tl verdim dedi 1,8 210 PS dedi nasıl olurda seni geçemem dedi helal olsun valla sana dedi... eyvallah dedim bende arabama bi kez daha aşık oldum...vtec CANDIR CAN
    SDR GARAJ

MTNVTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serdar_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabayı herkez ilk gördüğünde normal bir arabaymış gibi bakıyo küçümsüyorlar anca görünüş deyip geçiyorlar ama geçenlerde başıma gelen bi olay antalyadan kemere dönüyorum yolda bi tane mercedes denk geldi kırmızı ışıkta modelini bilmiyorum tek kapıydı yanında kız arkadaşı vardı elamanın.. biz arabada 3 kişiyiz gayet normal moddayız eleman süzdü şöle bi baktı..sonra yeşil yandı patanajla kalktı arkasında sıktım bende 170-180 lerde yakaladım bunu geçtim..öbür kırmızı ışıkta durduk yine baktım gazlıcak bende hazırladım yeşil yandı tapa gaz kalktık geçtim bunu ben öbür ışıta durduk yanyana camı açtı kardeşim bu araba'da ne var dedi bi şey yok dedim nasıl böyle gidiyor peki dedi vtec'ler böle gidiyo dedim ben bu arabaya 150.000 bin tl verdim dedi 1,8 210 PS dedi nasıl olurda seni geçemem dedi helal olsun valla sana dedi... eyvallah dedim bende arabama bi kez daha aşık oldum...vtec CANDIR CAN
    Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine

ercan arseven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaLuK-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ustacım kendince yorumlar katıyosun olaylara mantıklı yaklaşıyosun kendine göre okuyorum sabahtan beri ama boşa yoruluyosun bu konular için ayrı baslıklar bile acıldı vti a sahip olamaynlar ve olanlar arasında cok beyin trafikleri yasandı ama sonuc yine aynı sahip olamayanlar ve tetikte bekleyenler piyasa dusurmeye calıştı yok bu paralar cok fazla yok söyle böyle baska araclarla karsılastırmalar yapıldı olanlar da kardesim bizde boyle dedi gecti bu olay arz talep meselesi su an fjk vtec dediğin araba bende arabayı satmak için ilan koyuyorum istediğim rakam belli 28 000 e kadar rakam gördum daha dun ilan koymama ragmen ustune para koyup kar amaclı blmemne komik olmuş en azından benim acımdan bizde hersey seffaf ömerden izmire alım satım benzin masrafıyla beraber 30000 tl maliyeti var arabanın ben araba satarak kar elde etmek istesem butun arkadas cevrem burda galerici vaktimde var 30000 lira vti a para baglayıp aylarca satmayı mı beklerim,otururum dukkana alırım 3 tane fiesta misal oh cevirir dururum parayı o yuzden fazla kafa yorup detaya takılmamak lazım,yolda gidiyoruzarabayı cicekcisi soruyo memuru soruyo benzinlikte pompacı soruyo iş adamının oğlu soruyo demek ki belli bi piyasa yapıp oturmuş bi araba alanı belli satanı belli herkes birbirini de tanıyo ben esasen fanatik 106 cıyım hosuma gitti vtec aldım memnunum da kimse de dusmesini beklemesin boşuna özellikle iyi arabalar her zaman iyi para yukselir ama dusmez..
    SONGÜR GARAGE TEAM

98 POLO..
    94 CİVİC Sİ SEDAN..
    98 CİVİC VTI ( CARBON VTEC)..
    93 CİVİC EG HATC..

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boş beleş konuşanlar alın sıze ucuz vti
    hemde 1999 model
    pazarlıkla 18-19 a alırsınız...

Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 94558173

Araçın bıraz gecmısını ınceleyın ama

Ne kadar Ekmek O Kadar köfte demişler..

serdar_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hemde 1999 model

Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 94558173

herkez vtı fiyatlarından dert yanıyo ama 1,6 ies lerin fiyatlarına bakmıyolar hiç
    SDR GARAJ

sasuuke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 is fiyatlarının da aşağı kalır yanı yok
    Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olayı çözmüşsün tebrikler
    aynen

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hemde 1999 model

bu piyasa böyle yüksek olduğu için bu vti'ın fiyatı böyle,yoksa düzgün vteci koy 21 22 ye,bu vtec 16 17'den yukarı etmez.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)