yeni moda teyzeden amcadan vti moduna sokup satmak aracı.benim de dikkatimi çekti araç taa ki pedal setini görene kadar)
yeni moda teyzeden amcadan vti moduna sokup satmak aracı.benim de dikkatimi çekti araç taa ki pedal setini görene kadar)
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
yh 154 yıllardır aynı plaka, büyük bir kazası yok, ufak tefek dokunmaları çıkar, önceden tanıdığım birinde değildi araç. 2003 yılında ilk sahibinden bi komisyoncuya geçti altınizadede 1 sene falan satılmadı o adamda, sonra bi kayboldu ancak 2008 de çıktı piyasaya. 2008 de gördüğümde full stocktu. hatırladığım kadarıyla sora bi vatandaş aldı, yay filtre egzos yaptı müzik tesisatı falan yaptı ama öyle roll, forum falan kovalayan bir araba değildi o tip işlerden anlamayan ama kafasına göre tuningci orta yaşlı birindeydi. görsel olarak bişiyler yapılmış ama her gördüğümde sakin sakin giden bir arabaydı.
Şuan bulunduğu galericide bir takasta almış aracı. çok samimi olmasamda selamımız var galerici ile. Bakılmasında fayda var bence arabadan iş çıkar. Tabiki bir bilene göstermek kaidesiyle çünkü ben büyük kazası olmadığını biliyorum, motor mekanik karoser vs bakıp alınabilir. En azından aynı plakası üzerinde duruyor bu bile bi vtec için bence değerli![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...92994831/detay
arkadaşlar 106 tımı bu araçla takas düşünüyorum bilen anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmi acaba
bence dusunme
www.honda-tech.com
34 YH 154: Vti herzaman orjinaldi sagı solu kesilip biçilmedi ilk sahibi teyzeydi son sahibide bayandır bunların hepsi ispatlanır spor pedalla orjinallik bozulmuyor araç sahibi yurtdısında oldugu için garajda yattı onun için kimse göremedi aracı araçta ufak tefek çizikler vardı tavan hariç temizlik boyası yapıldı kaputun ucunda 2 cm düzeltme var çok eski bi işlem gözle bile zor gözükür bundan hariç hiç bir şey yok piyasadaki fiyatlara oynanmış araçlara göre en iyisi en orjinali bu araç... aracı gelip görmeden kulaktan dolma bilgilerle burdan yazan arkadaşlar araç hakkında yanlış bilgi vermeyin... forumda araç hakkında bilgi isteyipte yanlış bilgi verenler yüzünden araç alamassınız aracı almak isteyen gelir yerinde görür ustasına gösterir...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)