Beyaz spoon jantlı turkuaz hb vteci gören duyan varmı hiç etrafında? şefin eski zs?
aynen farkına vardım şimdi tanıttım orada bi bilen varsa aslında iyi olur akıbeti nedir ne değildir sölerse
ben balıkesir erdekteyken 1yıl önce bakmıştım sağ arka kapı sacı değisik kaportası cok kötüydü içide iç açıçı değildi suan nasıldır bilmem
ben baktığımda motoru iyidi baska değişen parcada göremedim kaportası cok kötüydü sadece içinde güneşliği bile yoktu yani sol arka çamurluğunu delip anten taktırmışlardı birdebakımsızdı cok
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 80612468
detaylı bir bilgi rica ediyorum?
araç izmirden gelmiş antalyaya
eski plakasını sahibi bilemiyor.
No Comment!
Arkadaşlar bu mersindeki vti ile anlaştım fakat istanbuldan gidicem araba hakkında bilgisi olan varmı ? 07 VT 877 ?
CUP Edition
Finansinvest
Bismillahirrahmanirrahim
YM0859-VD1731-DL5953-JMG45-TT3579-GL1257-CLF67-DR9999-VB3228-TM3533-FV1100-LG212-AYE91
aynen mersindeki arabayı yakından görmüşlüğüm var iyi masraf ettiler ama son durumunu görmedim
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
izmirdeki plakasını söylersen yardımcı olurum.. sahibi eski plakasını bilemiyor diye bi bahane olmaz... noter satış kağıdına baksın söylesin. istese bi şekilde bulur..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)