Cok guzeldı yaa motor ıcı fln 10 numara :)
Printable View
34 eel 34 plakali body kit li beyaz renk vti hb. Hakkinda bilgisi olan varmi bilen arkadaslarin bana acil donus yapmalari rica olunur . Sahibimden linki yok aracin anlasma asamasindayiz Kolay gelsin herkese
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 19.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 93544366
bu araç hakkında bilgisi olan ?
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 55372901
arkadaşlar bilgisi olan şimdiden tşk edrm
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 19.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 93544366
acaba km orjinalmi ve bilen varsa detaylı bir bilgi alabilirmiyim
şimdi yemek yerken aklıma geldi antalyada kırmızı hb ilanı vardı zamanında. 3 tane apaçi stayla güzel kardeşimiz sunroofdan felan çıkmış poz veriyordu o arabaya ne oldu ki :D
34 eel 34 plakalı vti ın sahibiyim . herkes bişeyler yazmış arabam hakkında yok istnbulda 17 buçuktu şimdi 25 falan die , gidip görmüşler mi acaba aracı aracı yapan adam kadir tuncer kt autostyling klavyeden arabaları teraziye koyabiliyosunuz madem neden almadınız aracı , o arabanın içi dahil heryerini yeniledim tavan taban koltuk torpido bagaj dahil dış fiberleri yenilendi ön tampon yenilendi eskisinden farklı olarak bunları da öpücükle yaptırmıyorlar sanayide , 3 ay önce sefaköyde sanayide görmüşler aracı sunroof açıkmış içi toz dolmuş ben de ordaydım her dakika bana da söleseydi keşke motor değil gördüğü dükkanın fiberci olduğunu nie yazmamış girdiği dükkanın neresi olduğunu bilmiyor mu , aracın içini komple söktüm torpido hariç içi toz dolmuş lafı biraz komik durmuş sanki arabayı sıfırdan yapanlar bilir önce kaporta boya yapılır sonra iç döşeme yapılır kaporta yapılırkende arabanın içi sökülür sac halde kalır , aracın ne tavan su kanal fitili ne ön cam fitili iptal , yeni araç toplatıyorsan 15 senelik fitilleri de üstüne takmazsın tabi yalapşap yapmıyorsan . km sini 3 sene önce 130 binde gören olmuş google a kadir tuncer yazıp ulaşıp sorun ben yorum yapmıcam 180 000 km deki araç sahiplerinin belliki ilgisini çekmiş aracın km si . aracı iyi bilenler varmış kadir tunceri de tanıyo olmalılar o zaman merak eden varsa arasın sorsun www.ktautostyling.com , daha da fazla bişey demicem kimseyi burda klavye başından da yalancı durumuna düşürmeyin ,saygılar
tuna abi burda