ooo süper vallahi senin aracın :) satarsan 35 binden aşağı satma kesinlikle :D
Printable View
:) arkadaşlar bu honda bir deyim vardır honda bu yıkasan bile 5 hp yüklenmiş oluyor ...:)
normal araçlarda yağ eksiltme var ise honda çoğaltır ...
en az yağ yakanı bulacağım şimdi :)
KAM VTEC satıldı alana hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin ...
alırız arkadaşım adamın nasıl senin gibi hası varsa arabanında hası vti :)
serdarım hayırlı olsun nereye verdin kam vteci
geçen hafta tekirdağda ışıklarda durdum yanıma bitane polo yanaştı 98 kasalardan. iki tane benim yaşlarda kız vardı içinde 24-25. camı açtı baktım bişeyler diyo. kıstım müziğin sesini adres soruyo sandım. sonra efendim dedim. yaa bişi sorjaam senin bu arabanda ne var böyle erkek arkadaşımla beraberken seni nezaman görse hadi aç artık hadi be açsana artık diye arkana takılıyo sen nereye biz oraya :D dedi.. doğal olarak güldüm.. vtec açıyo onu diyodur dedim.. nasıl yani dedi. yeşil yandı o arada yanımda gel dedim ben doldurarak devam ettim yanımda geliyo o da sonra bi oturdum gaza aynadan baktım arkada sağ sol yaptı bikere farlardan anladım :D korkmuştur garibim :D
yapma bunu bana :)
benım aracımda senın aracınla aynı renk çakma replika jantları var biraz avutuyorum kendimi arkadaş ama nafile bir yerde gelip buluyor vti tutkusu :)
işte o zaman uleynnnnnnnnnnn alıcam vti diyorum ... ::))
teklif içinde sağol kısmet olursa görüşebilirsek arkadaşlarla benım 1,6 ies binersin sende eski günleri yad edersin üstad...
yapma bunu bana :)
benım aracımda senın aracınla aynı renk çakma replika jantları var biraz avutuyorum kendimi arkadaş ama nafile bir yerde gelip buluyor vti tutkusu :)
işte o zaman uleynnnnnnnnnnn alıcam vti diyorum ... ::))
teklif içinde sağol kısmet olursa görüşebilirsek arkadaşlarla benım 1,6 ies binersin sende eski günleri yad edersin üstad...:)