Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 31.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 98284534
bu aracın sahibi forumdanmı? bilen bilir die bi ilan açıklamasına hiç anlam veremiorum ben bilmiorum ve herkese açık bir sitede araç satıyorsun kimse kimsenin aracını bilmek zorunda değil 98 model bir vti pazarlıksız 31 milyar istiyorsun en azından araçla ilgili bi ilan açılamasını hakkettiğimizi düşünüorum![]()
tv vti zır stock bayandan alınmaplakadan dolayı öyle demiş heralde.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
HATASIZ amcadan satılık turbo vtec var B16A2
Araç speclerinde en iyi yürüyen turbodur
Araç sahibi amca hızlı geldiği için satıyor günlük granada kullanıyor düşünen pm atsın yönlendireyim
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 29.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 98276289
Efsane yine satılık , haberiniz olsun derim![]()
Aracı Ben bulmuştum
Sıteden Arkat arkadasıma nasıp oldu
aracı buldugumde 96.000 km dedyı
daha 98 yılındakı trıger kayısı duruyordu
bakımsız ve kaportası kotu durumdaydı
3-4 parca boyası vardı
Arkat uygun fıyata aldı masraf ettı boyattı
toplarladı
sattı
alan arkadasda satıyor sımdı
ısteyen ıstedıgı fıyatı ıster
typer pıyasası 50 bın tl ıse
s2000 ler 80 bın tl ıse
vti lar da 30 bın eder![]()
izmirde kimlerle denedi acaba siteden bizden olan birileri varmı ? hani arkadaş iddaalı konuşmuşta king olayında. bilmediğimden soruyorum bilen gören varmıdır
fjk nın su anda ki sahibi benim,cok merak edenler önce cok tanııdkları var ya her yerde beni bi arastırsınlar sonra boşa sarsınlar..kardesim parasını verdik arabayı aldık bindik geziyoruz canım araba değiştirmek istiyo ,param cok keyfim cok satıyorum adama demezler mi kime ne diye? yok efsane satılık yok niye satılıyo? yani ben aldım arabayı sırf burdaki efsane uyeler merak etmesinler yada uyuz olmasınlar diye arabayı satamıcak mıyım,izin mi alcam?araba alcak adam gelir bakar , baktırır begenmezse karsılarız masrafını gider öle bi ihtimal olmamasına ragmen , o yuzden oraya da yazdım fazla boş muhabbete gerek yok gucu olan alır olmayan da konusmasın ben ve arabam hakkında,izlemeye devam edin bi maasallah ı da cok görmeyin gunahtır...
deneme konusuna gelince de bu sitede herkesin herseyden haberi olmucak bizde burda dostluk abilik kardeslik var genel anlamda gerekeni yazdık plaka soyleyip istemeyenleri acık etmeye gerek yok varsa kedine guvenen gelir deneriz biz burdayız ,arabası olmayıp meraktan ölen de boşa sıkmasın gelsin onu da sag koltuga oturtup gezdiririz sevindiririz
hadi size sorgulama mesailerinizde kolay gelsin simdi devam..
bunlar 1 aylık fotolar su an tek farkı kafayı iyice bastımömer in makinesi vardı zamanı vardı surekli foto cekiyodu biz burda esnafız sabah 8 akşam 10 dukkandayız fırsat bulamıyoruz biraz dusunelim arkadaslar,yerimiz yurdumuz adresimiz belli gelen görur arabayı bakalım eski halinden bi farkı var mı yok mu burda her hafta piyasadayız kenarda köşede saklanmıyoruz o yuzden uzaklardan takip etcekseniz eger biraz daha sıkı arastırın , var mı baska istegi olan?
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)