sanki bir aralar 17 bin sonra 13,5 olarak ilanı vardı
o zaman hızlı arabam olduğu için düşünmemiştim, kısmet
@kguneyli; birgün bir aracı turbolarsan anlarsın maliyetini![]()
kaportasının hatasız oluşu bence butun eksılerı kapatıyo kı matlaşma dısında hıcbır eksısı oldugunu dusunmuyorum..kullanan arkadasta kemerı takılı klıma acık usul usul ılerlıyordu..ters zamanda denk geldi yoksa direk durdurup laflamaktı nıyetım ama sadece izlemekle yetindim![]()
doğruların gözle görülmeyen orduları vardır...
evet sahibi çok bilinçli birisi gördüğüm kadarıyla, hb vtec'in ederi gözümde biraz eksidir fakat durumum olursa o araç için kendi rekorumu kırabilirim![]()
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 93544366
Bu arabaya ciddi gidip bakan varmı? durumu nedir
şöyle güzelce listeleyecek birisi yokmu
biraz daha fiyat kırılıp alınmazmı??
hacı son 10-15 sayfa ıcerısınde wardı sıteden bı arkadas baktmıstı,
içindekı plastık aksamlarının cok kotu oldugunu soylemıstı.
dısının baya macunlu oldugunu soylemıstı, tavanda da ufaktan bseyler warmıs sanırım.
he ama 16500e alınsa 2- 2,5 harcansa 19 a guzel gazlanıcak arac olarak kullanılır aslında die dusunuyorum.. 18bınlere 1.4 ler varken![]()
müdür demene göre benim 3-4 sene önce baktığım CTJ'ye benziyor bu.
belkide o araba
gidip bakayım bi takas'a razı gelirse sahibi yaparız, tek parça boyalı sunroof'lu 70 binde mazdamı var![]()
Araç hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Honda / Civic / 1.6 VTi / Acil Satılık 96 Hb Hatasız Vti sahibinden.com'da - 92024538
![]()
Siteden Tunay k nın eskı aracıdır...
Bel altı boya var kaputu degısmı olabılır emın degılım...
motorunu komple burada orjınal parcalar alarak Tork garaj da sıfırlamıstık
yuruyenı motoru sanzımanı sorunsuz bır araçtır
tunay ızmırte satmıstı ızmırden sonra sıteden kaan arkadasımız aldı
bence fıyat olarak uygun alınabılecen en guzel arabalardan bırısıdır..
ben gidp baktım araba bildiğn fatmagül olmuş 15 teklif ettim vermedi o parayıda oraya kadar gttim ölesine bi teklif edim dedim kabul etse bile düşünürdüm biraz şansuman falan leş olmuş artık vites arasında şanzuman o kadar bozulmuşki bi vurdu dedim torpido koptu heraldehiç zahmet edip bakma bilee araba leş+verem içindeki bakalitlerin hepsi vidayla tutturulmuş tavandaki macunlar patlamış artk
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)