araç arkadaşlarım selçuk ve sercanda.16 bin tl motora masraf ettiler sıfırdan topladılar darton vs.aracın motorunu x power atak musti yaptı referansı sağlam bir ustadır
Printable View
araç arkadaşlarım selçuk ve sercanda.16 bin tl motora masraf ettiler sıfırdan topladılar darton vs.aracın motorunu x power atak musti yaptı referansı sağlam bir ustadır
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post6375033
Sedan VTI arayanlar bu aracı kaçırmasın...
Kamer, metin abilerin sattığı arabaya bakabilirsin. bi üst post :)
Kardeşim aracın motoru ve yürürü çok sağliklidir. Motoruna ciddi paralar harcanmıştir. Aracın yapım aşaması ve sonrasında emeği geçen Mustafa ustada zaten bunu dogrulayacaktir. Masraf yapmana gerek yok al bin ve gazla zaten gücü ayağının altında hissedeceksin.
Bu aracı geçen de göz ucuyla park halinde gördüm baya bi tozlanmıştı, bi kaç yerde de gazlarken gördüm. yalan yanlış yazmak istemem ama canlı olarak ne kötü duruyor ne de çok iyi duruyor. tabi inceleme fırsatım hiç olmadı park edildiği mevkiyi falan biliyorum istersen gidip bakabilirim hatta görüşebilirim
fjk yı yakından bilirim, güzel koşan araç. izmirde bi çok beyinli vtecleri üzmüştür. tavsiye ederim
Arkadaşlar, epey bi gerilere gittim taradım ama birşey bulamadım. Bu 34 VTC 33'ü tanıyan, bilen, bilgi verebilecek kimse var mıdır?
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 27.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 104858406
arka sayfalarda var
syf. 624 ve 625 te var beyaz hb için.