evet aracın sahibiyim bu forumu arkadaşlarım gösterdi araç hakkında yazılar yazıyolar diye bir süredir takip ediyorum çok yanlış bilgiler veriliyor arkadaşlar bunları bilsin diye söylüyorum kimse beni yanlış anlamasın...
Printable View
Beyaz spoon jantlı turkuaz hb vteci gören duyan varmı hiç etrafında? şefin eski zs?
arkadaşlar 10 E 6622 laci Sedan vtec hakkında bilgisi olan varmı acaba ?
aynen farkına vardım şimdi tanıttım orada bi bilen varsa aslında iyi olur akıbeti nedir ne değildir sölerse
ben balıkesir erdekteyken 1yıl önce bakmıştım sağ arka kapı sacı değisik kaportası cok kötüydü içide iç açıçı değildi suan nasıldır bilmem
ben baktığımda motoru iyidi baska değişen parcada göremedim kaportası cok kötüydü sadece içinde güneşliği bile yoktu yani sol arka çamurluğunu delip anten taktırmışlardı birde:) bakımsızdı cok
bunun dışında extra birşey yok sanıyorum arkadaşlar vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkürler :)
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 80612468
detaylı bir bilgi rica ediyorum?
araç izmirden gelmiş antalyaya
eski plakasını sahibi bilemiyor.
Arkadaşlar bu mersindeki vti ile anlaştım fakat istanbuldan gidicem araba hakkında bilgisi olan varmı ? 07 VT 877 ?
içi kırmızı koltuklu olansa uzak dur. yada sıkı bi pazarlık yap daha uyguna al
ayneno araba cokkotu dıye bılıyorum bende.
clıo rs takaslı vti aranıyor:)
aynen mersindeki arabayı yakından görmüşlüğüm var iyi masraf ettiler ama son durumunu görmedim
izmirdeki plakasını söylersen yardımcı olurum.. sahibi eski plakasını bilemiyor diye bi bahane olmaz... noter satış kağıdına baksın söylesin. istese bi şekilde bulur..