bi üst post.
Printable View
bi üst post.
VTC 33 ü ıyı bılırım.kaporta boya ıcı dısı tertemızdır.kondısyonuda gayet saglıklı.arac seyır halınde sıfır bır arabayı andırıyor bu olay cok dıkkatımı cekmıstı.konılerle konfor bu aracta yasanır heralde.arac suan gebzede bı arkadasta ancak gecen hafta dukkana geldı ole bı kontrol ettırmeye testte haala bırseyının eksılmedıgını gorduk.fıyatı bılmem ama bı vtı alınacaksa bu araba alınır. bu benım gorusum..
Arac sahibi ile gorustum, airbagler acilmamis. Emniyet kemeri takili degilmis, ondan olabilir. Kaput, sol on camurluk ve panel degismis. Ben her zaman soylerim, kesip bicmeden degistirilebilecek durumda olan parcalar duzeltilebilecek durumda olsa bile, cekicleyip kiloyla macunla doldurmaktansa o parcalari degistirmek cok daha saglikli. İstanbul'da olsaydi gidip bakacaktim ama Denizli bana cok ters kaliyor.
VTC 33 plakalı vti gebzede tanıdığım bildiğim bir araçtır... zaten bakımlarını bilen bilir izmit gönül garajda hikmek usta tarafından yapılıyor... kaportası olsun boyası olsun içi dışı gayet güzel bir araç... yükseklik ve sertlik ayarlı süspansiyon sistemi olduğunu söylemişti arkadaşımız, motoruda stock ve yürürüde sağlıklı... küçük dokunuşlarla büyük mutluluklar elde edilebilecek bir makina diyebilirim... saygılar..
Benim beyaz hb olan icin honda yetkili servisinden expertiz raporum vardi ama mithat abide kaldi almadim donerken. Airbaglar acik degil. Motor durumu orta yaziyodu raporda ama motor iyiydi gidiside guzel. Kaportayi mithat abi soyler siteye uye
Mithatın araba kazalı olsada duruşu hoşuma gidiyor, resimlerden daha iyi duruyor. Gidişini bilmiyorum birşey diyemem. Pazarlığa oturup alınabilir..
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 105546881
Araç hakkında bilgi sahibi olan varmı? yardımlarınızı bekliyorum :)
Araç başında güzel bir pazarlık payı yapacağım bilginize...
35 AN 1640 sarı vti'ı alıp proje yapma niyetim var, kasa olarak aracın durumu hakkında bilgi sahibi olan var mı?
alınık vti lar hangilerini tavsiye edersiniz arkadaşlar?
Araç hakkında bilgi sahibi olan varmı arkadaslar sanırım suan İzmir de arac ?
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 20.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 103377904
antalyadaki 07 s plaka mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0731520/detay/
cvc de bumudur?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3005781/detay#
bursalı CVC olmasın kardeşim o :D hehehe
Cvc sahibi murat kardeşim bikaç güne askere gidiyor gidene kadar alan aldı alan çıkmazsa satılmaz zaten araba üstündeki parçalar arabanın duruşu gidişi vs. herşey mükemmel kaçırılmaz boş vti lere 27 28 ler verileceğine gözüm kapalı cvc'yi alırım :icon_tup:
JF vti için pm almam mümkünmüdür? araç hakkında bilgi vesaire gibi..