bu aracın yakın geçmişini bilenler varmı..ali arkadaşımızın yaptığı araçdı konyada ama sonraki sahiplerindeki durumunu merak ediyorum..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...05575447/detay
çamlık ve yenişehir arasındaki yeniyoldaki virajda kaza yaptı araç, airbagler açılmadı arabanın, doğrultmayla halledilebilecek dahi olsa değişti 3-4 parça arabada. mithatta kolunu kırarak atlattı olayı, şu an ki kondisyonu gayet iyi arabanın, zaten öyle aman aman her yerde gazlayıp duran biri değildir, kaza olduğunda yakın arkadaştık kendisiyle şimdi görüşmüyoruz ama kıldır araba konusunda, titizdir. değişen kafaya takılmayacaksa alınabilecek bir araç. ilk aldığında güzel yürüyordu ama kazadan sonraki gidişini hiç bilmiyorum, geçenlerde rodajdan sonra deneyelim dedim ama yanaşmadı kendisi. eğer denerse görüşlerimi de ayrıca paylaşırım sizlerle.
Atlas Motorlu Araçlar
Denizli
Anammmmm benim arabanin ilanı sorgulandı gbi ilk defa![]()
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 105667916
ARKADAŞLAR BU ARAÇ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN WARMI EGER VARSA Bİ ÖZ GEÇMİŞİNİ SİZDEN DUYMAK İSTEDİM BİDE 2 PARÇA DEGİŞEN WAR DEMİŞ BİLGİSİ OLAN YAZARSA SEVİNİRİM
İLGİZİN İÇİN TEŞEKKRLER![]()
denizlideki beyaz vti dan bahsediyorsanız benim eski aracım..48 vh 005 plakalıydı.. ben izmirden takasla almışdım.. çok diri ve yürürü saat gibiydi.. antalyaya sattım askere gitmeden 3 gün önce.. Nuh du sanırım alan kişinin ismi..sonra denizliye satmış..aracı satarken öğrendiğim km si oynanmışdı fakat 40 bin km falan oynanmış kayıtlara göre.. komple boyası vardı..ama temizdi..değişeni hiç yokdu ozaman.. fotosu da bendeyken ilk aldığımda ve son hali ile..
![]()
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 102201174
araç hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 105667916
ARKADAŞLAR BU ARAÇ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN WARMI EGER VARSA Bİ ÖZ GEÇMİŞİNİ SİZDEN DUYMAK İSTEDİM BİDE 2 PARÇA DEGİŞEN WAR DEMİŞ BİLGİSİ OLAN YAZARSA SEVİNİRİM
İLGİZİN İÇİN TEŞEKKRLER
arka sayfalara baktım ama bi konuya rastlamadaım aracı tanıyan yokmu arkadaşlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)