Burhan ben aranızdaki diyoloğu bilmem o aranızda bende hafta sonu tansu ile pazarlığa gittim aracı inceledim tek de değildim işin piri arkadaşlar vardı yanımda
gerçekten gördüğümüz şu,sol ön çamurluk ön sol kapı sacı değişmiş bariz belli yapan da yapamamış zaten hep çatlaklar var bariz belli ikincisi sağ arka kapı sacıda aynı şekilde değişmiş değişen sacın üstüne birdaha hasar olmuş ve o hasar tamir edilmiş ve sonra macun çatlamış şuan kabarmış o bariz belli zaten arkadan çok ufak kazası var oda bariz belli zaten delikler dala duruyor doğru düzgün kaynak yapıp kapatmamışlar gelelim öne öndende kazası var aracın ön panelde değişmiş ve poryaya kadar gelmiş gördüklerim bunlar ben taraf olarak değil ortada gördüklerimizi söylüyorum bilginize..
Bu arada kusura bakmayın kardeşimin şifresiyle girmiş bakınırken yazmışım bunları ben yazdım bilginiz olsun..
murat kardeim araba bendeyken en uak kaza bela yasamadım ben
ben arbayı alırken camurluk degısık ve kaput da karasızlık olarak aldım
ama bunların en guzel cevabını arabanın 7 yıllık sahıbı egemen arkadasımız verır buna emın ol bugun yazar ıns buraya cunku dun egemene tekrardan sordum abı boyle bı durum varmıydı dıye
neyse o yaptıgı tum kazalrı belırtır herkezde ogrenmıs olur
Ek b16 swap
Ek 1.8 strokır
Ek 1.9 strokır
Ek b20 n/a
Ep3 type-R STOCH...
Şimdi şöyle birşey var burhan kaza onda olmuş bunda olmuş mevzusu değil bir gerçek var ortada araçta olan kazalar ve değişenler ben gördüklerimi ve bildiklerimi yazdım geçtiğimiz hafta sonu itibari ile ve bunlara eklemek istediğim birşey daha var şimdi aklıma geldi oda arka camda değişik orjinal cam değil ön cam gibi değil ki en ufak şeyde hasar görsün vs. sonuç ortada bi gerçek var araçta değişenler var bunların ne zaman nasıl olduğu tartışılmıyor benim gördüğüm araçta değişen var yok muhabbetinin üstüne gördüklerimi yazdım ben tarafsız bir şekilde.
şimdi bi ust mesajında arkadan hafıf bı kaza var dedın sımdıde dıyorsunkı arka cam kolay patlamaz arka camda degısık dıyorsun BUYUK KAZA VAR ARKADAN DIYORSUN
neyse kardesım hayırlısı olsun benım basta yapmam gereken paramı almısım kım ne y... mı yerse yesın deyıp gecmem gerekıyordu ..
bu saatten sonrada aynen dedgımden otesıde yok zaten=
Ek b16 swap
Ek 1.8 strokır
Ek 1.9 strokır
Ek b20 n/a
Ep3 type-R STOCH...
Burhan adam gibi konuş biz burda sana güvenip iş yaptık olan ve yaşananlara rağmen hiçbirşeye sesimizi çıkarmadık sen bide üstüne gelmiş burda milletin arkasından atıp tutma. ticaret yapılacak adam değilmişsin sen bunu öğrendik. bi insanla ticaret yapılmıyorda dostluk hiç kurulmaz.
e kanka bu sayılan hasarlar ciddi hasarlar sendeykende bi kazası olmadığını hatırlıyorum bi sıkıntı var ortada ama du bi egemeni arayayım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)