süpersin :) çıksın artık amcalardan olan fitiaylar piyasaya :)
Printable View
ben de fotoğrafa bakınca aynısını düşündüm de resim açısındandır diye polemik yaratmak istemedim :D
araç sahibi foruma üye. ilanı satılıklarda mevcut pm gönderin isterseniz
edit: http://www.techturkey.com/forum/otom...model-vti.html
bu araba 215000 km lerde mutahıt bı amcada full damla yetkılı servıs bakımlı araba en son sevtasta net bılmemekle beraber bı bakıma gırdı ama tam bılmıyorum amcayla konustum 1 sene satmayı dusunmuyormus haber verıcek bana satarken :D bakalım kovalaıyorum araba full boya yanıgı ama arac abimle arası ıyı servıste calısıyor haber gelırse ınsallah alırız :D:D
Evet Sevtaş bakımlı bır amcadan, km'sıne bakamadım arabaya bakmaktan ama kacırılmayacak araba :) Bende numaramı verdım ammaa satmayacagım bunun parasına bundan iyi ne alacagım dıyor ? Bakalım yarın aksam yıne calarım kapısını haha :)
Vay arkadaş dağlarda,köylerde de var diyorlardı onları da bulun bari :D Metin Abi sen de az değilmişsin hani he :D
Haftasonu ardahana gidiyorum yedi senedir marş basılmayan sedan vtecten bahsetti kanıma girdi foruma üye olan E.Oranlı hayırlısı olur inşallah :D
aboov herkesin haberi olmus bu ardahandakinden biri daha bahsetti hızlı olan kazanır :D