Yunus sen polo al delikli nane yapayım :D
Bulamazsınız temiz sedan :p bi de kırmızı :D
Printable View
Yunus sen polo al delikli nane yapayım :D
Bulamazsınız temiz sedan :p bi de kırmızı :D
ET iken kasa çok güzeldi.
Kaput, tavan ve bagajda boya yoktu.
Ben bursaya gittiğimde o zaman ET rodajdaydı. 4000devir'e kadar çok istekliydi. Ama motorda sıkıntı olmuş.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...23120309/detay
arkadaşlar önceden sorulmuş ama cevap yazan olmamış, bir arkadaşım düşünüyor bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. benim kafama takılan arka frenler disk değil gibi geldi acaba yanlış mı görüyorum :D
mıncıklanmamış fiyatı da uçmayan sedan vti aranıyor.. :)
Edit..
10krktr
DB ye bir ara 29 - 30 civarı bir rakam istiyordu sahibi siz yinede sorun belki eşref saatine denk gelirsiniz :)
Herkese iyi forumlar kırmızı sedan arıyorum aşağıdaki araçlardan sizce hangisi yardımcı olursanız çok sevinirim.Antalyadaki ZAU aklıma çok yatıyor tavsiyelerinizi bekliyorum.
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 28.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 126491066
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 30.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 125078402
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 30.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 123385355
Kastamonu'da olan araç hangisi çıkaramadım yahu?BTF satıldı denıyordu ama net bilgim yok...
Mertcan haklısın fakat;
alt kademe araçların ilanlarına bir göz gezdirince durumu kavrayabiliyorsun geçen bir arkadaşım 99 makyajlı sadece klima olan boş arabaya 19.250 verdi 1.6 ies bu araba. İlanlara arada baktığımda çok saçma rakamlar görüyorum. Üzücü ama gerçek :(
Yakında typer takaslı ies yada es beyaz diye ilanlar çıkabilir.