araç satılmıştır. araç sahibi koparanın havalesini bekliyor alan tahminim engin
kim aldıysa hayırlı olsun yazan fiyatın sadece ufak bir yol parası aşağısına gitmiştir. :D
Printable View
araç satılmıştır. araç sahibi koparanın havalesini bekliyor alan tahminim engin
kim aldıysa hayırlı olsun yazan fiyatın sadece ufak bir yol parası aşağısına gitmiştir. :D
Bana telefonda verdiği son fiyata satmış alan arakadaşa hayırlı olsun...Benim limitimi aştığı için kısmet olmadı bilinçli ellere gitmesi tek tesellimiz...:)
bu arada araca baktırdık ama dıge r arkadsn verdıgı bılgılerle bir değil. telf.la konuscam sımdı.bursadakı arkdsla
alan kişi aramızdan mı ?
beklemede kalın :D arastırıyoruz :)
Engin uçana kaçana sıkıyorsun hııamına :D
edittt ....
Gri nin niye üstüne düştünüz bu kadar kırmızı sedan aynı fiyata sakaryadakini alın daha güzel duruyo oda tüplü ama ölücülük yapmak isteyen ayrı tabi
:) :) havaleyi ben yapıcaktım dogru, ilandan kaldır dedım cunku adama arabayı.
aracın gecmısı biraz biliyordum, degısen var ama arac yinede düzgün bi aractı.
yanlıs hatırlamıyorsam şuanki sahibi 2. sahibi aracın. bide bu arac uzun süre kullanılmadan yatmıstı.
ist.dan antepe gitmişti. ist.daki sahibi ile anteptekı bi öncekı sahıbı aynı kişi.
km ile ilgili sıkıntım yok zaten, ben 300bındekı vtı ya da bindim :)
bu arada vazgeçme sebebim (şimdilik) kapı sacı olayını bilmiyodum.
he vtec te kapı sacı olayı bnm için önemli bsey degıl ama fiyattan bırz daha düşmesini istedim, eğer kafama yatan paraya verirse alırım.
arac genel olarak duzgun bir arac ve motor durumu gayet iyi.
hacıı walla vtec aramıyodum normalde ama bu arac birden düşünce, kafa birden 5500 oldu :D yoksa daha yenı araba aldım :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...13349825/detay
ekmek teknesi burda duruyo kaç aydır alan yok kanka :D bedava resmen parçaları say desen bi ortamda sayamazsın recep ivediğin 300 balık çeşidi sayma mevzusuna döner :D
Kırmızı ilandan kalkmış satıldımı bilmiyorum ama canlı gördüm o griden 10 kat iyi duruyodu motor durumunu bilemem sahibini tanımıyorum