onu bunu boşver sayın carbon sana araba buldum tek farkı karbon degil ama buda fiber :D
http://a.imageshack.us/img716/5898/img8452b.jpg
Printable View
onu bunu boşver sayın carbon sana araba buldum tek farkı karbon degil ama buda fiber :D
http://a.imageshack.us/img716/5898/img8452b.jpg
Yanniz diger kelime oyunuda bana ait en cok bnm dediklerime gulunecek ! :D
Connecting site...
Araç hakkında bilgisi olan varmı ?
Suan kullandigim degisensiz pert kayitsiz 230binde lpg taktim suan 231.600km de 2 sene muayenesi var. Fume renk ici bej honda accord 2.4 var ozelliklerini netten arastirabilirsiniz full + full bi arac. Sedan vteci olupta takas etmek isteyen olursa pm yoluyla gorusebiliriz. İlanim yok daha acmadim. Kırmızı ve beyaz oncelikli
Vti için kimse alınmaz demedi fakat burda herkesin yaşadığı şeyler var kendi çapında ;)
kimi yükledi motor kırdı, kimi ailesi ile gezerken terörist muamelesi gördü, kimisi apaçi muamelesi gördü vs vs bunun örnekleri çok.
Tüm bunları göz önüne aldığımızda VTi kötü araba diyemeyiz. İstanbul için yukarda saydığım örnekler daha çok yaşanmıştır. Diğer illeri bilemem. Fakat burda bu kasaya bakın dikkat edin VTi demiyorum EK kasaya bir kesimin artık tahammülü kalmadı. :) bunun içinde poliside var.
Vti kullanan insan bir kere tadını aldıysa bırakamaz. Bende temiz bir sedan bulursam alırım almam demem. Ama Yunusunda dediği gibi zır stock binerim.
Bıktım amk apaçilerle aynı kefeye konmaktan..
2.araç eski, swap, hızlı..
MAntıklı geliyor bana
adamsın adam kimi gelir 1.4 der kimi 1.6 ies sanar annem bile senin arabadan çok var artık etrafta diyodu EK kasa gözümde bitti alınırsa bile acayip orjinal binmek gerek ki ne polisi ne başkası laf söylemesin dicem stock binince ben vti'da güven bulamıyorum gram yol tutuşu yok araçta yahu illaki yay coil birşey şart oluyo genel olarak toparlarsam araba işi sıkıntılı her modifiye işinde :)
yeter bu kadar pok attığımız, azıcık övelim orhan abiyi ısındıralım tekrar:D
dimi Tuncay emmi
EK kasa candır :) hele bide 1.6 ies oldumu tadından yenmez :) deyip kendimi avuturum :D:D:D
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine