seninki kaç gördü gri olan km baya düşüktü görmüştür büyük rakamlar.
olm seni şu konuya yazdıgını görünce gülesim gelio :)
Printable View
Ben bu isleri çözemedim arabam neden satılmadıgını ama hayırlısı forumdan daha önceden çok arkadaş istedi ama o zman bu araba ben de omurlük kalır doye düşünüyordum her istediğiniz olmuyor maalesef askerlikte evdi derken ben paramı çok şükür tamamladım daha bu saatten sonra sadece keyfi satıyorum aracımı acelesi yok bu özelliklerde bu km kac tane araba kaldı ki zaten VB vtec oldukça tatminkar yürürü olan bi arac hayırlısı demek ki buymuş daha önceden söylediğim fiyata aracımı vermeyi düşünmüyorum artık.
Herkeze keyifli forumlar...
param olsa vb vtecı alırdım 1.4 ısımı satmam lazım
Tamam bakacagim kardesim ki oyle demissem yine iyi para vermisim o arabaya ;) Ne mutlu sana istedigin paralara satmissin. Kimin neyi ne sattigi umrumda degil acikcasi.
Alanada satanada hayirli olsun volkan'i severim. 10 numarada bakiyor arabaya. Kazasiz belasiz kullansin.
Ayrica boyle bisey yazip benim ismimi kullanip biseyler ortaya atmana anlam veremedim kardesim.
Konuyu uzatmayacagim bi problemin varsa pm veya faceden yazarsin kardesim.
Allah herkezin gonlune gore versin.
Allah sahit kimse duymamistir benim agzimdan sunun arabasi su kadar eder bunun arabasi bu kadar eder veya senin araban su kadar benim arabam bu kadar eder diye.
Ben kimsenin malina fiyat bicmem kardesim.
Ayrica ben sanada demistim 555i begeniyorum diye mevzularini bildigim halde.Hatta fjk'yi sattigimda ilk seni aramistim kardes gonderiyorum aracina diye. Ayrica aracin senin gozunde tabii daha degerlidir. Benim veya bi baskasinin butcesi o kadardir onu teklif etmistir sende kabul etmemisindir. Bizede herkezede ne teklifler geliyo. Satilik olmayan aracima pazarlik yapanlar biliyorum.
Konusmalara eve gidince bakacagim.
Ama oyle bisey olmadigina eminim.
Ayrica bisey ortaya atipta 2 sene gecmis ustunden bosver demekle olmaz bu isle engin.
Ben takintili adamim takarim kafaya.
Gecmis konusmalara bakip ararim seni veya pm-face bi yerden yazarim.
bende vb adına çok sevindim böyle araçların değerini bilende kalması cok güzel gerçekten problemlerin çözülüp aracın kalmasına bende cok sevindim
kanka cidden hastasın sen ya :D senin kapıya ben getirip koyucam en sonunda bir hb vti yada senin oradan ev alıcam artık :D