illaki tabi ses ile belli olmaz ama aracın duruşu falanda gayet güsel akşam denk gelirse bakarım ben istersen
Printable View
:) doğru araba f16 ydı.. fabrıkasyondan hiç farkı yoktu.. engin de yemin ettirdi söyleme abi kimseye yoksa satamam bu piyasayı biliosun dedi.. bla bla bla neyse olan olmuş hayırlı olsun.. konu uzadıkça uzar.. ayrıca ilkerim ben kime nasıl hitap edeceğimi bilirim sen rahat ol o konuda.. aramızda 5 yaş var ama benim ona kardeşim diyerek neyi kastettiğimi anlayacak olgunlukta bi insan ki bişi dememiş.. bi arabanın amma avukatı varmış aga yaa.. izmirde de bütün arabalar en ii giden benimki dior anlamadım kiminki ii gidior.. :)
Abi eyw. niyeti iyidir biliyorumda...:beuj:
Müsait oldugum da ben seni bu konu ile alakalı arayacağım,ayrıca o gün araca baktırmaya giderken zatren yolda ki halini sen de çok beğendiğini hatta göstermeden falan alsammı diye düşündüğünü söylemiştin ve o İzmir'de ki hızlılardan birisine biniyorsun. ;) Üzerinden 7 ay geçmiş,etmiş o araç senin almadığın gün satılmış,sen başka araç almışsın,ustanın hata yapabileceğini düşünmüyormusun hiç,anlamıyorum ki neyin derdi bu?Seni bilmesem,Engin ile bir derdin var da aracını bokluyorsun diyeceğim ama,hem sen öyle birşey yapmassın hem araç artık Engin'de değil.
Neyse kapansın konu bence,dediğim gibi,müsait olduğum zaman arayacağım seni.
Vti arayanlar Caner kardesim satabilirmis arabasini.
HP vti, gri sedan 98.
Eski AL plaka.
Detay isteyen olursa pm atsin sahibinin numarasini vereyim gorusun.
merhabalar;
arkadaşım hb vtec arıyor 98 yada 99 kasa max bütçe 25 yardımlarınızı bekliyorum pm yoluyla ulaşabilirsiniz.
aynen aracı biz bakarak aldık geldiği günkü gibi duruyor.ramazan abi aldı oda yakupa sattı ustünde sadece vuruntu sensörü yoktu p28 aldık iptal ettim yakup satın aldıktan sonra itr egzantrik taktı termostat yüzünden conta yaktı.kapağı söktük motorun yapılmış olduğunu gördük casablancaya sordum sizde mi yapıldı diye yok dedi.sağlıklı toplanmış motor kapakta herhangi bişey yoktu conta yeniledi 6-7 bin km dir biniyor.kaportası ankaradan geldiği gün gibi duruyor hiç dokunulmadı
kardeşim yorum için cok tsk ederim allah razı olsun ...... sahibindene girdim arkadasın ilanın suresi dolmus son bir ricam var sizlerden suan o arkadasın adı engin olması lazım bana onun cep telefonu lazım 0541 919 93 32 bu cep numarası bana ait arayıp onun numarasınıda bildirirseniz cok tesekkur ederim...
hey gidi heeey yokmu temiz vti banada alalım bi tane :D