06VTH91 bu piyasada alınabılecek en temız vti lardandır..
Printable View
06VTH91 bu piyasada alınabılecek en temız vti lardandır..
Connecting site...
nasıl bilirsiniz ?? gayet hoş duruyor, kasa hakkında bilgisi olan varmıdır ?
Arkadaşlar Araç hakkında bilgisi olan varmı ?
İlan No 143525425
:icon_tup:Arkadaşlar Bu Arada temiz düzgün bir vti aramaktayımm
Connecting site...
ARAC HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI
Connecting site... Bu arabayı bilen var mı acaba içinizde nedir ne değildir? Km si fazla biraz ama sıkıntı olur mu ? LPG takmışlar Vtec açmasında sıkıntı yaşatır mı bize? bide fiyatı stock bi araba için fazla mı?? Yardımcı olursanız sevinirim...
aracı bizzat kendim gittim gördüm. daha önceden maslakta doğuş otonun önünde yatıyodu bu araç. orjinal rengi kırmıı olmasına rağmen dıştan füme rengine boyalıydı. Bunun nedeni ise araba taklalı olduğu içindir. tavanındaki macundan kendi heykelinizi yaparsınız eğer tavanı kestirip değiştirmediyse. Sunroof camında takla attığına dair kalıntılar vardı ve aracı 1 ay önce 17 bin liraya satıyodu eski sahibi. şimdiki sahibini arayıp araç nasıldır diye sorarsanız bunları anlatırmı bilmem.. AMA bu insanlar kendilerini neden bu kadar uyanık sanıyo hala anlamış değilim....;)
Güncel Vti Aranıyor Yokmu Kardeşim Aracına Guvenen Satan Orta Yolu Bulunur Alırız Bu Nasıl Bir Bela Arabadır Kardeşim Ara Ara Bıktırdı Artık Yahu Samanlıkta İgne Arasam Şimdiye Tuhafiye Dukkanı Acardık... Hangi Araca El Atsak Ya Patlak Ya Catlak Bu Nedir Yahu