Arkadaşım ben antalyadaki aracı önerdim GG sedan VTI 'ı...arkadaş ta çok para harcadı verdiği fiyat 25 500...bence değeri 28 000...bu kadar kendini yorma git o arabayı incele bin dua et bize :)
Printable View
hocam yorum icin tsk ederim fakat bende 1.6 ies yok 25 bin nakitim var ve kırmızı sedan oncelikli olmak sartı ile hatckbackte olabilir uzerindeki specler onemli degil eli ayagı duzgun bir kırmızı sedan vti arıyorum bu paraya zaten 16 cyh 61 cok samimi arkadasım hatckback stock aracını satıyo kırmızı 25 liraya ama benimde bu aracın tek kapısının stock haline verecegim para 23 civarı .. belki zor bulmam ama benim verecegim rakamlar bunlar sedan oılsun 25 vereyim onemli degil sonucta 4 kapı arac boya takıntım yok elbet olur sonucta 15 yasını asmıs bir arac specleri onemli degil uzerinde 3-5 parca vti tadını verecek parca olsun yeterli .... onceki yorumlarda belki kırıcı konustum ama gercekten bunaldım ara ara ara nereye kadar sabır tası olsa catlar işin garip tarafı alırım şimdi bi arac ertesi gun aradıgım ozelliklerde bitane kesin cıkar yada birisi derki ya bizim bi abide vardı bundan daha iyi şusu var busu var gibi bi konusma elbet yasanacaktır ilgi ve alakanızdan dolayı cok tsk ederim
daha once onerdin allah razı olsun o gece bi 35 lik rakıyı o aracın fotosuna bakarak içtim :) masallah temiz arac lafım yok yanlız su var cok 1.6 ies alıp sattım 1.4 cok sattım araclarımın alıp satma sebebim hepsinin kırmızıdan farklı bir renk olmasıdır :) ben bu sefer typer alana kadar satmak icin degil gercekten binmek icin arıyorum bu kadar cırpınısım gercektende bu yuzden
kırmızı sedan hepimizin hayali sanırım bende 3 seneye yakın sedan araç aramıştım sonra buldum aldım ama 1.5 sene önce 24e aldım ki 9 bin lira masraf yaptım binici olduğum için bulursun illaki de 35lere mal ediceksin yine bizde diyoruzki temiz ama 24e bulamazsın git 27 28 29 a al emin ol kârlı çıkarsın
benim eski arabam antalya'ya gitmişti , orada birkaç el değiştirdi diye biliyorum..
antalya'da yandan ağaca vurmuş , sonra toplamışlar diye de duydum ama tabii şu an nerede kimdedir vs. bilmiyorum
antalya kırmızı sedan denince aklıma geldi iletmek istedim , doğru araştırma yapmanızı şiddetle öneririm
not : lafım kimsenin arabasına değil , tekrar söyleyeyim
Connecting site...
arkadaşlar nakit ihtiyacından dolayı aracımı satıyorum siteden gelene yardımcı olurum.
25bine temiz kirmizi sedan Allah yardimcin olsun ustad isin zor hatta ins cnm yhaaa denilcek haldesin bence suan okdar vahim yani :D
peki farklı bi renk alınıp kırmızı yapılamazmı renk değişim amaçlı kırmızı bulmak bukadar zor ise