Hayırlı olsun. Bildiğim kadarıyla araca 32.500TL isteniyordu, o rakamlara satıldıysa 26-27 bin istenen çok temiz vti'lara çok para diyenlere duyurulur.
Bu araç hakkında bilgisi olan varmı? replika jantlar var birde daha önce ilana vermedim diyor. bu aracı hatırlar gibiyim daha önce satılıkken bir arkadaşım sorgulatıyor aracıda....
Bu araç hakkında bilgisi olan varmı? replika jantlar var birde daha önce ilana vermedim diyor. bu aracı hatırlar gibiyim daha önce satılıkken bir arkadaşım sorgulatıyor aracıda....
02 plakalı adıyamandakı arac abı.21 22 lı gıbı rakamlara gıtmıstı. ama ck duzgun bsey degıl zaten
araç eski 16 jl 159. Turboydu bi zamanlar. Zamanının en güzel araçlarından biriydi, ama zamanında
vti piyasası bitmez sadece vtec tayfası değişir abi
Kesinlikle haklısın, ama amca tayfasıda değişmiyor, adamlar almış zamanında sıfır kaç sene olmuş hala biniyorlar...bizler 1-2 sene bindikmi hemen satalım diye düşünüyoruz