İç Foto Kaldırılmış
Temiz Sedanlar Vizyonda![]()
Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder
34 GE 5563 - BlackGetz
34 KA 0667 - matKAp VTI
41 KK 495 -- KKing VTI
34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+
Antalyada bi ara 07 VD plaka beyaz sedan vardı ne oldu o detayını bilen varmı
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Honda Civic 1.6 VTi 1993 Model 35.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 146817974
mersin gümrükten çıkan otomatik sağdan direksiyon değilmi bu?
Connecting site...
bu arac hakkında bilgisi olan varmı?
Eski aracım, bir yıl kadar bendeydi. Dört kapı araca geçiş için satmıştım ben. İlanda yazılanlar doğru. Değişen sadece sol ön kapı sacı. Sol ön çamurlukta işlem var. Bagajın sağ uç kısmında bi düzeltme var. Tavan hariç boyalı. Ön tamponu bile fabrikadan çıktığı gibi duruyordu bendeyken. O fiyatlara alınabilecek en güzel vtec. Hatta piyasadaki çoğu benim diyen vteci yalan eder yürürüyle, kaportasıyla. Eski ve ilk plakası 06H5988
Drive to win!
O araç değil bu. H vti'ı 2008 yılında oğuzhan diye bi arkadaş almıştı güç bela ilk sahibinden. Bu araçta 2009 yılının sonuna kadar bahsettiğiniz şekilde yay dahi olmadan stock binilmiş. Oğuzhan üç, dört yıl bindikten sonra takas yoluyla onurtopcu'ya verdi aracı. İki arkadaşta foruma üye.
Yukarıda bahsettim üstad. Ben Onur'dan almıştım aracı. Şuanda satan arkadaş gerçek beşinci sahibi aracın. O paralara alınabilecek en güzel vtec. Çok iddaalı olmasın ama kendi speclerinde piyasadaki vteclerin %80'ini bozar yürürüyle.
Drive to win!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)