Connecting site...
PR vtec hakkında bilgi alabilirmiyim ?
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
PR Yasin Yüce'nin eski aracı Güzel Yürüyen kasa olarak değişeni yoktu galiba hala yasinin bıraktığı gibiyse...
Araci benm arkadasim aldi benden ayni sokakta evlerimiz sol kapi saci degismis zamaninda zaten 155 bine kadar bayandaymis.sol arka camurlukta kucuk bi surtmesi olmustu onu yaptirdi.bide ben kaputu degistirmistim eskiden orj kaputu duruyordu boyacida noldu bilmiyorum belki hala duruyodur.onun harici temiz masrafsiz sanzumani yeni elden gecti baskisi diski balatasi sifir guzel bi araba.ne bendeyken ne arkadasta hic sorun masraf acmadi dusunen varsa baksin bence.
Aynen sizden almistik zamaninda![]()
samet orj.rengı yesıldı, bakımlarını bı ara mustafa abiler yapıodu onlardan da bilgi alabilirsin.
şuan bilmiyorum ama en son güzeldi![]()
Pr yi gece saat 12 de aldim
Gece saat 1 de gelip aldilar![]()
1 hafta kullanamadim
Hep duzgun kullanicilarda idi halada oyle
Bakışların üzerinizde olmasını isteyenlereKırmızı Candır, üstelik sedandır
Connecting site...
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
Beyaz sedan olan araç bende kuzenimin arac motoruyla kaportasıyla 10 numara bi araçtır şiddetle tavsiye ederim o işlerinden dolayı ilgilenemedigi için ben bakıyorum arkadaşlar motoruna her türlü kefilim daha anahtar bile degmedi herhangi bi şehir efsaneside degil eger stock tan yürürü iyi olan vtec varsa ortada buluşuruznot:bel altı boyalı degil+Beyaz
![]()
MOTORSPORT & ENGINEERING
--ASR--
PR vti için vermiş olduğunuz bilgilere çok sağolun dostlar![]()
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
pr bi ara şuan s3 ü olan ahmeteydi yeşilden siyaha çewrildi yürürü görüntüsü süperdi Ahmet iyi bakıyordu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)