Arac sahibi erdincle gorustum arac vf degilmis sagolsun erdinc kafasindaki son rakami soyledi benim butce yeterli olmadigi icin kismet olmadi ama aracin masallahi var alinabilecek bastaki vti lerden birisi bence hayirlisi olsun..
Arac sahibi erdincle gorustum arac vf degilmis sagolsun erdinc kafasindaki son rakami soyledi benim butce yeterli olmadigi icin kismet olmadi ama aracin masallahi var alinabilecek bastaki vti lerden birisi bence hayirlisi olsun..
04' Red RR TypeR ..
Araç VF değil HN mi YN mi öle bişi oldu plakası Yıllardır Bursa arabası plaka değişti sadece.
Edit.. Üstte ercan yazmış zaten sonradan gördüm![]()
Araç sahibi Erdinç'i arayıp konusabilirsiniz arabanın +sını -sini söler lafını esirgemez kimseden. km'si orjinaldir otobanda canı cıkartılan surekli 175bınde sabit kalan vtılardan değil kendisi.
Ergin ORANLI
ayrıca TK VTİ bursamıza hayırlı olsun can dostum ismail almıstır alanada satanada tekrar hayırlı olsun
SEDAN RED VTİ
arkadaslar aranızda yeniyim şu bir aya kadar kendime bir sedan bir vti düşünüyorum fiyatı abartılmamış büyük kazası olmayan yürürü iyi bir arac arıyorum sahibindende cok gezindim herkez reklam amaclı koymus aralarında satmak ısteyenlerde var ama bazı satıcı arkadasların anlamsız yazdıgı acıklamalar var sacma sapan sorular sormayın sacma takas teklıfı yapmayın ciddi alıcılar arasın felan filan aramaya cekınıyorum ınsanları olur ya bi soru sorarsın cünküü onun kafasındakı sacma soru tarzı nedir bilmiyosun araba alcaz diye birde fırcalanmayalım telefonda neyse arkadasllar fikirlerinizi beklıyorum
Mesela Hangi ilanlar
ilgilendiğin araç hangisi
Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder
34 GE 5563 - BlackGetz
34 KA 0667 - matKAp VTI
41 KK 495 -- KKing VTI
34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+
ewet sacma sorular soranlar oluyodur arkadaslar mıllet sıkılmasa yazmaz zaten dediğiniz gibi varmı vti sedan bildikleriniz
Connecting site...
bu ilan nasıl ?![]()
Sıralayacak olursak düzenin bu şekilde olması lazımdı...
ne tür sorular sordugunda onemli şimdi
adam arıyor vtec açmasında sıkıntı varmı diyor ulan adam orayı videoyu koymus arabanında vtec açması için yağ basıncıyla elektriğe ihtiyacıvar hanbi böyle sorular soracaksanız aramayın zaten
ölü vtecde vtec açar yağı tam olsun yeter
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)