huzur spec iyidir uğur :)
Printable View
İES devrimi ne başlıyo-r :D VTI ına kıyma uğur :(
Honda, parça ve fiyat bakımından candır yunis :)
güray vtec açamıyacaksak, camı açıcaz artık :D vtec direksiyonu gibi deri değil ies inki :( kemikli değil vites :( idare edicez artık :o huzur spec diye kendimizi avutacağız :)
metin obey, al bi tur at anlarsın abi:D
ies al da turbo yap Metin abi :D
Simdi 2010 fieataya biliyorum cevirmede adam bana beyefendi dedi diye elim ayagim kitlendi o yuzden alkolmetrede ufletti
Bi tuhaf oldum beyefendi ne demek yaaa haushajhahahhahahahbaha :D
Olmuyor abi artık 2 seneden fazladır va bende ve bundan öncesi 2010 dayanıyor 4 senedir tek kapı basık olmuyor artık :/
1-Çevrendeki insanlar serseri olarak görüyor akrabalar bile egsozsuz olmuyor :/
2-Ödediğimiz cezalar da polisle uğraşmalarımız da cabası
3-Vtec yakıt olarak affetmiyor çünkü vtec açmazsak olmuyor sakin kullanılmıyor ki :)
4-Vtec bakım özen isteyen araç parçası hemen bulunmuyor
5-En önemlisi tek kapı çok sıkıntı bir örnek verim abim
Geçen haftaiçi babaannem hastaneye gitti yengemle muaneye kadın bayılmış tansiyondan acile kaldırmışlar serum vs bende dışardaydım hemen haber geldi va ile sıka sıka geçtim Beykoz devlet hastanesin acile neyse serum bağladılar kendi geldik taburcu oldu eve gidicez yengemler ve babaannem benim arabaya zor sığdık kafasını eğip zor girdi araba yerlerde almasan olmaz o zaman soğdum ağlıcaktım sinirden araba dediğin sadece Rolling değil işte görecek :/
Ugur aynilarini bende yasadim 4 kapi olmasina ragmen anneannemle cok sıkıntı cektik psikolojisini bozuyor insanin gerçekten
Allah tekrar gostermesin o gunleri
Zalim İES yapalım mustafa :)
Uğur senin tek sorunun aracının tek kapı olması :( 4 kapı olsaydı bi air takıcaktın varya tadından yenilmezdi :) aile ile bindiğinde leylek spec'e getirecektin , rolde ise ALLAH ne verdiyse basıcaktın hep hayalimdi ama benim KD de 3.5 cm yay vardı yine aile specte biniyorduk tek sıkıntı kasisti :( yoksa 4 kapı candır bana göre bekar olsaydım HB 10 numara bence... bu arada geçmiş olsun uğur...
metin abi air yapılmış vtecle vtec acmak intihar olur :) nerde ne olacağı belli olmaz air da :)
eğer bir gün ies satıp yürüyen bir honda alacaksam eğer Fn2 alırım. Varsın 3 boy geriden gelsin.
canı alınmamış kokpiti mühteşem görsellik desen yine çok güzel. Apaçi altında görmen imkansız.
Metin obey bende varim :)
Abim air olmaz vti ye allah korusun bana sedan lazim artık hecbek olmuyor :( evde ikinci aracda var babamın ama yine olmuyor adam haklı olarak oğlunun arabasına binmek istiyor baba bas taci ama basik stage 3 baskılı egsozlu olmuyor direk.binince saydiriyo bana .d.d