Hangi AB ? 34 AB 4427 mi ?
Printable View
AB vtec Efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir coming soon ;)
genelev de mi çalıştırıyorlar artık ab VTI ı ? ne güzel ya güzel yurdumuzun 4 bir köşesini geziverdi :D :D :D
agzını yüzünü toplamazsan senide o geneleve sokar çalıştırırım, AB vtekle sende gezmiş olursun ;)
sakin gencler ies bulalım bana temiz aile arabası olsn :)
araba bizde kardeş.
her türlü can sıkıntısı için.
İyi kolay gelsin :) :) :)
hayırlı olsun dostum, inş uzun sure kalır sızde.
BOC satıldı mı ya :S
Hay Allah, satacağını bilseydim bursaya gittiğimde yapışırdım elemanın yakasına :)
Sağda olabilir.Bende tam emin değilim cünkü.Amin insallah:) Arkadasımda opelin teknik servisinde calısıyor zaten eksiksiz ilgilenir arabayla:)
Tesekkür ederiz.Bi konuda turboydu falan diye okudum ama konu biraz karısıktı acıkcası hangisi turbolandı anlayamadım?
Sahibi satmıyordu aslında,bi yakını alcam bunu falan demiş bizde onlardan duyduk zorla alındı gibi bisey diyebiliriz :):):) Satmak aklından geçmiyormuş yani.
ez 550 kıbrısta bir arkadaşa satılmıştı ;)
walla dostum arabanın 33 olma olasılıgı yok :) çünkü şimdiye kadar mersinde 2 siyah sedan 2 siyah hb vti vardı sedanlardan ez 550 kıbrısa satıldı ahp de kocaeli den geldi halen mersinde :D
ramo ya pm de attım ama görmedi sanırım şu araç hakkında bilgisi olan şuraya bi yazsa kupasını kazasını geçin de düz yürüyormu motor şanzuman ne durumda kazalı fotosu varmı sonuçta 15 lıralık vtı hayal kurmaya gerek yok ancak reçetesi yazılır zamanla parçası tamamlanıp projesi yapılır.
0532 600 11 43 ara sana ne bilgi almak istersen söyler..
konuları incele kimsenin bişey dediği yok. sen incelemekle kalmayıp iğneleyici yorumlar yazıyorsun farkında değilsin.
konyada bi ablada zır stock kırmızı hb vti varmış arkadaşlar bileniniz varmıdır ? az önce Vti-966 nickli Serhat aradı söyledi :) hb arayanlara duyurulur :)
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk
aracıma takas gönderdi arkadas söylediğine göre sadece bi şahin kırmızı ışıkta arkadan vurmus nedir ne değildir bilen varmıdır?
banada antepten giden gibi geldi :)
izmittekı kaplamaydı melih,
anteptekı olabılır dıycem ama o da 96 modeldi sanki oyle hatırlıyorum :S