hadi bakalım ne cıkıcak altından bu vti ın rengi falanda hos ama alınırmı bilmiyorum
Printable View
hadi bakalım ne cıkıcak altından bu vti ın rengi falanda hos ama alınırmı bilmiyorum
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
beyler bunu bilen varmı :)
Honda / Civic / 1.6 VTi / 1,6 VTI RED sahibinden.com'da
önceki sayfaları aradım ama bulamadım..varmı bilgisi olan?ilgileniyoruz arabayla :)
araç benim eski aracımdı.
motoru halen kapak açmamış şekilde sağlıklı çalışıyordu.
servis kayıtlarında bi kaç ufak kazası var. ben aldığımda kaput sağ ön çamurluk değişmiş olduğunu serviste öğrendim. ben yolda kayıp sol ön tarafını sürttüm. (cidden sürttüm) sol far ve tampon kırılınca bi hevesle 99a çevirdim. kaportacı panel değişmeden olmaz dedi kalktı paneli değiştirdi. o zamana kadar paneline çekiç değmemişti. sonra 6 ay önce filan eski parçalarımla 98e döndüm. panjuru bile eski panjuruydu şimdi logosuza dönmüş.
bi kaç değişen sorun olmaz derseniz gidin bakın. içi miçi hala sıfır gibiydi. duruşunda bi yamukluk yoktu. güzel bi pazarlıkla alınabilecek arabalar arasında.
ben sattığımda sıfır hytech headers sıfır 60 lık krom boru ve sıfır buddy club eksoz vardı.
ben satarken de kilometreden emin olmadığımı söyledim. şimdi de emin değilim
1 depo ile vti ile ne kadar gidilir şehir içi öğrenciyim almak istiyoruumm :D
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
??? evet beyler varmı bileniniz :)
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/photo...67_4926747.jpg
Resim: Mart ya da Nisan 2009
Bi insanın bilmediği bir araç ya da yarım yamalak eksik bildiği bilgilerle yorum yapması ne kadar doğru, laf olsun insanlar alışverişte görsün mantığı mıdır bilmiyorum bu. Emin değilseniz, %bilmem kaçlı yorum yapmayın daha iyi. hani benim bildiğim eskiden aracın km 10 - 15.000 düşürülmüş. Ya düşürülmemiş olsaydı, iftiradan başka birşey olmazdı bu.
Ha şöylede bir gerçek var. Daha önce bir arkadaş benim vti'ım 395.000 km de diyerek aracını paylaşmıştı X konusunda. çok güzel bi laf söylemişti o arkadaş. Ben aracımın kmsini 100.000lere çekip atıp tutmuyorum diye :) Acaba Türkiyede kalan orjinal km'li vti sayısı 15-20yi geçer mi?
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
Benim bu araç hakkında da yorum yapmam ne kadar etik bilemem ancak;
Araç ilk antalyadan bursaya geldi, bursaya geldiğinde 98.000 km de idi. Araç Bursa'da bir arkadaşımızdaydı. Araç geldiğinde (yanlış hatırlamıyorsam) sağ kapı sacı motosiklet kazasından dolayı değişmişti. 108.000 km civarı Aracı istanbulda başka bir arkadaşımıza aldık, alırken farkettiğimiz Bursaya gelmeden kısa bir süre önce serviste bakıma 112.000 km gibi birşeyde girdiğiydi. Yani Antalyadan satılırken bi aşı yapılmış ancak 100.000in altına çekmişler. Bizim için sorun teşkil etmedi, gerçekten çok sağlıklı ve bildiğimiz bir araçtı. İstanbulda yine araç 2 arkadaşa daha geçti, 1 sene kadar Istanbulda kaldı. sonra bursaya geri geldi. jap 10 olarak. Diyarbakıra satıldığını biliyorum en son, Bildiğim araç Diyarbakıra gidene kadar tekrar km'si ile oynanmadığı, en son 120.000li birşeylerdi diye hatırlıyorum. orada bi çıtır ufak kaza yaptığını duydum, başka birşey bilmiyorum. Aracı Bursadan Istanbula götürürken dyno da dandik bi hava filtresi vardı üstünde, 157 hp vermişti. ve gayet sağlıklıydı. En son bursadan diyarbakıra satılırken de sağlıklıydı.
Benim adım hıdır, bildiğim budur.
aynen hytech ve 60 lık boru duruyor.eksozda öyle..bakalım fiyatta anlaşabilirsek km fazla sıkıntılı değl.bikaç kişi daha motorunun sağlam olduğu konusunda görüş bildirmişti.araç sahibi sadece sağda kaza var dedi ve tavan haricinde boya varmış.
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
arkadaşlar buraya yeni üye oldum aracımı satıyorum ilgilenlere arkadaşlara tşkler
bu vti'yi bi arkadaşıma almayı düşünüyorduk.ama senin bu yazdıklarından sonra tekrar düşünmem lazım.bildiklerini söylersen bizde ona göre başka arabaya bakalım.teşekkür ederim.
hayırlısı olsun kocaelidemi kaldı arac :)
istanbula siteden bi arkadaşa verdim yabancıda değil anlayacağın içimdeki bu typer sevdası olmasa hayatta satmazdım alan arkadaşa hayırlıolsun kazasız belasız binsin
arkadaslar 35 KZC 18 mat siyah vti. bileniniz varmı eski plakası 77 yalovaymış. varsa yorumlarınız. saygılara..
sakin ol şampiyon
göz var nizam var arabanın içi leş gibi alınıp binilecek cinsten değil.
kusura bakmayın acemisiyz forumun. içi çok önemli değil. mevzu vukuatı varmı yokmu.
Kardesim körmüyüz,yada senmi körsün nee yanii...
Normal bisekilde yazsan görmicekmiyiz cevap verilmicek mi yani...
kardes bilierek yapmadık özürde diledik uzatma
Senin mesajını gördükten sonra yazmadım,aynı anda yazmışız.
Uzattıgım falan yok sadece söyledim,yazdıgını düzeltmeyip aynı sekilde essek kadar yazı boyutuyla durdugu için uzatan sensin.
Gerginliğe gerek yok arkadaşlar :) hep kardeşiz.
bır zamanlar sahıbı 14 e bırakıordu yalovadayken
şu araç nedir ne değildir bilen varmı ?
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk