25 bin lira hb vtec bedava mı oluyor ?
Printable View
25 bin lira hb vtec bedava mı oluyor ?
Muhabbete bak ya koptum :)))))
:d :d :d
Herkez piyasayı biliyor salakta takılıyor nasıl yaniii yaa falan :) yaw he he
Piyası takip eden biliyor zaten . 25 bin bedava olduğu için yaklaşık 1 aydır satılıklarda :) Araç sahibi yanlış anlamasın kimsenin malına kötüdür fiyatı uçuktur demiyorum . 25 bin lira bedava lafına takıldım
Valla herkez ısını ıyı bılır ama Vtı yı de bütün hızlı arabalarıda arayan soran duyan goren deyıl bınen bılır bu arabalara bınmeden bı muddet kullanmadan kımse bılmez herkez kulakdan dolma laflarla anca konuşuyor kullananlar ıyı bılır neyın ne oldugunu baksan herkez Vtı arıyor
bu işler kesinlikle nasip kısmet işi ben satılığa çıkardığımda satılmadı sonra vazgeçip malzeme almaya başladım gelip aldılar
Boc vtİ gerÇekten İyİ araÇ 25 bİn de normal bİ fİyat bu gÜn İkİ makyaj yapip 1.4İs ler 18 19 a gİdİyor hb
Şu an aracimi satmiyorum ya teklİf yaĞiyor bÖyle enterasan bİr pİyasa bu vallah kismet İŞİ ben aracimi satmak İstesem belkİ kİmse aramaz.
genc pejocu arkadas o arabaya dısardan bakarak yorum yapma.bızım neye gore bedava dedıgımızı ogrenmeden burda atıp tutma.pıysadan haberın yok galıba 1.4 ıslerı 20bıne ıeslerı 24 bıne satıyor adamlar alanda var.sunu unutma pejo hıcbır zaman etmedı etmeyecekte, boca pahalı dıyorsan sahıbındende 20 bıne de vtec var 18e satılan vtekte var gıt onları al hanı senın gozunde ederlerı ofıyatta o bakımdan sonra bı bes bın daha harcayım adam edemeyınce hurdayı kafamı s.kım adamların bı bıldıgı varmıs dersın .
Aynaların boyanması lazım, dinlemiyor:D
Ucuza vti alıp tamirciden çıkamayan tanıdıklarınız olduğunda anlarsınız neden boc plakalı araca 25'e bedava dendiğini :)
Bocu ilk aldim iki uc ay sonra 26.750 ₺ gordu 5 kurus harcamadan ( denizliden murat esen istersen sor yalan dolan yok bende) simdi harcadim yaptim ettim 25.000e vercem diyorum satamiyorum Bu isler nasip kismet isi birader bu paraya yanina bu kadar duzgununu koy benzin dokup yakcam aracimi !! Gideri 10 sene once iyiydi evet simdide yanina duzboru egzozlu stock bi vtec getir bakalim nasil gidiyor!!!