Şu an moonrock ciddi emekler, paralar, zamanlar harcanarak muazzam bir kondisyona sahip hale geldi piyasada eg ye hevesi olan birisiyseniz öneririm.
Printable View
Şu an moonrock ciddi emekler, paralar, zamanlar harcanarak muazzam bir kondisyona sahip hale geldi piyasada eg ye hevesi olan birisiyseniz öneririm.
@Timer
Abi senin arabada Osman abinin niyeti var bakalım.Tabi onunda önce arabasını satması lazım : )
Degerli yorumun icin tesekkurler Furkan. Bunu araci takip eden biri olarak yorumlaman beni cok mutlu etti. Hic kismadim harcama yaparken, ama dusunuyorumda 12 aya kim olur kim kalir. O yuzden yatmasi yerine, birinin gozu gibi bakmasi beni daha cok mutlu eder.
Biliyorum Zafer, Osman abiyle goruseli 10 gun oluyor. Ben istiyorumki Osman abi bu araci alip keyifle omurluk binsin, cunku ben omurluk bindim (ve binecegim satilmazsa) fakat ne yazikki az zamanim kaldi, ne olacaksa bir an once olmasi yararima olacak. Nasip kismet isi. Oncelik Osman abinin.
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 28.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 160211239
41 KK plakalımydı bu araç bilen varmı
Sancaktepeden sinan kaya diye bi arkadsn araciydi bu ve da satali 2 hafta oldu alan kisi yeniden ilana koymus yani eski sahibi sinan daha iyi bilir detaylari buraya uyemi bilmiyorum antalyadan gelen vardi bitane plakayi hatirlamiyorum sancaktepeye satilmisti belki oda olabilir
ev alma honda al :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...60347182/detay