Sen bi motor sanzuman yap butun parcalari yurt disinda getirmeye kalk bide benim gibi titiz ol herseyine tutul o zaman arkadaslarin ne demek istedigini anlarsin...
Printable View
Ben boc 25 bin etmez felan demiyorum ki .Şu an benim 25 bin liram olsa ben gider kendim için kapısını çalarım arkadaşın .Bizde biliyorz 20 bilere vti alıp sanayiden çıkamıyacağımızı kimse boşa uğraşmak istemez boşa parada harcamak istemez . Bugünün şartlarında 25-26 bin lira cıvarı ederidir zaten lafımız yok . Ben ilk başta bu paralara bedava diyen arkadaşa abartma anlamında yazdım . 25 bin hb vti için bedavadır diyen arkadaşa tepkimi belirttim :) Konu buralara geldi .
Bide pejo logosunu görenler fanatiklik yapıyorum diye yazıyorum zannediyor . Kısacası kendi fikrim.
Allah kaza bela vermesin kardeşim 10 numara araç
Şu yazdığına karşılık yazıyorum gerçekten üzülerek söylüyorum satıyorum dedin mi mal mındar oluyor bizim ülkemizde 4-5 parçalı boyalı motoru sıfır araç için güzel para alan hayrını görür inşallah ....
Dip not ekliyeyim 1.4 is güvenlikli 112 binde bel altı boyalı aracımıza 18 bin lira istiyorum hb almak isteyende çok ....
Sadece BOC için harcanan 25+'dır zaten,bir nevi harcananı istiyoruz,araç bedava :)
bence okugunu anlamalısın kımse 25 bıne hb vtı bedava demedı bu fıyata boc bedava dedım ve sozumun hala arkasındayım. Bu son yazdıklarından benım dedıgıme geldıgın goruluyor.hala anlamıs degılım ama vtı aramıyorsan almak gıbı bır nıyetınde yoksa ne dıye konuya yazıyorsun?
Yapilan islemlere koyulan parcalara ve vtec piyasasina bakarsan bende bedava diyorum o zaman...
Paranla rezil olmanin ne demek oldugunu biliyormusun kardesim, aylarca beklemenin...
Reklam yapanin aracinin satildigi piyasadayiz.
Son bisey 10 sene onceki giderinden bahsetmissin drag da s2000 gectigi videoyu izlemistim :)
Vtec askini insanlara asilayan arac boc'tur. Eskiler iyi bilir.
İyi dileklerin icin tsk ediyorum Herseyin hayirlisi...