Anıl senden aldığımıza ben senden çok üzüldüm. Bu arada görüşelim bi ara, özlettin kendini. ;)
Printable View
Millet kendini çok uyanık zannediyor yaa birtek plakayı değiştirince sanki arabayı kimse tanımıyacak K vtı işte bağırıyor benim diye :D
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
:D :D
bu jantlar zaten üstünde değilmiydi aracın eleman yeni taktım diyor :D
cemaat boş konuşmaya gerek yok araç vb679 nickli faruk abide sallanan eden bişey yok benim diyen gelsin baksın kimseye zorla mal satılmıyor işine gelen alır biner
kimsenin boş konuştuğu yok olan şeyleri söylüyoruz yanlış bilgi varsada düzeltilir
kankacanlar neyse faruk aga gelince kendi de yazar zaten hanı araba 20 liraya alınmadı da bide oyle bı plaka da 3-4 liraya değişmediğini de herkes bılıyor :D hayırlı günler
[QUOTE=SABRİVTEC;2297759]Millet kendini çok uyanık zannediyor yaa birtek plakayı değiştirince sanki arabayı kimse tanımıyacak K vtı işte bağırıyor benim diye :D
arabanın k vtec olduğunu saklama gibi bir derdim olsa mal değilim o jantlarla ilan açayım o kadar orjinal vti jantı ile takas isteyen varken , vt550 bazılarının kısa donla gezdiği zamanlarda benim aldığım ilk vti min plakası olduğu için özellikli tekrar aldığım plaka
arabayı 20ye almadım 21500e aldım aldığım arkadaşında bu sitedeki bir arkadaşımızdan 20bine aldığını bile bile 21500e aldım, 1300lira para harcadım burayada sahibindene de istediğim rakamı yazar koyarım
seceresini Allah aşkına dökermisin bende merak etttim bu arabada bir tane değişen bulun istediğiniz rakamada gelin vereyim
faruk abiye daha önce satılan fiyatı sölemiştim oda bilerek ve içine sinerek yazdıgı rakama almış, plakada bizce efsaneydi tamer abideki haliyle , değişme dedim ama özellikle anısı oldugundan plakayı değişti...
ve secere olayını bende merak ediyorm salihdeyken araba kubilaya almak için sabaha kadar sayfalarca furkanın konularını okuduk sword murat abinin koydugu ilk fotolara baktık tamer abideyken olan videoları izledik ama ele göze gelir hiç bişi bulamamıştık ? son salihin yazdıgının dışında bişeyi varsa bende merak ediyorum
[QUOTE=vb679;2297969]ben sizin aracınız hakkında kötü yorumda bulunmadım. kaporta motor hakkında bişey demedim dememde. fiyat konusunda düşük al yüksek sat için konuştum sadece.
bahsettiğim daha neleri var derken sizin aracınız için demedim. başka araçlardan kastettim. yanlış anlaşılma sadece...
[QUOTE=chare;2297997]arabayı almaya gideceğim günden önceki gece saat 02ye kadar sekolive ile görüştük arabanın en son 20bine satıldığını söyledi aldığım arkadaşta biraz para harcamış ona maliyetinin 21 bile olmadığını bile bile gittim masrafları olduğu halde 21500e aldım vicdanen de o kadar rahatım ki hoşuma giden bir araba için 1000-1500 pahalı olması önemli değil arabanın temizliğini bildiğim bir araba olduğu için , vtec in kıymetini bildiğim için verdim
buraya rakam yazmaya da çekinecek bir durumum yok beni bilen bilir
tekrar yazayım arabam eski k vtec dir plakayı eski plakamı almak için değiştirdim 34 vt 550
beyler çok acil bilgiye ihtiyacım var bu araç eski bf vtec midir bilen varsa yazsın bugün alıcam
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 19.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk
chare, vti1035 varmı başka öğrenmek istediğiniz birşey plakasını, aldığım fiyatı, jantlar, varsa kazası değişeni arabanın sahibini yazarken kırıcı olmayın
sabrivtec sende araba satıyorsun motoru patlak arabaya o parayı yazıp satıyorsun sana yorum yapıldımı fiyatın yüksek ıvır zıvır dendimi merak eden konu açar yada pm den sana sorar teklifini yapar satarsın satmazsın sana kalmış ; sen konu açılmamış ,sorgulanmamış arabaya konu açıp yargılıyorsun hiç hoş değil
arabana bişey dediğim yok benim ilanda jantları yeni taktım demişsiniz fakat daha öncedende olan jantlardı zaten. onu belirttim.satıcı değilim alıcı değilim yazdığınız fiyat beni ilgilendirmez herkesin kendi malı 15te ister 35te ister.
[QUOTE=chare;2297997]AYNEN BEN YUKARIDA GEREKENİ FİYATLA İLGİLİ SÖYLEDİM ARACINLA İLGİLİ DEĞİL BU BİR. ARACIN İLE İLGİLİ EN UFAK BİR YORUM VAR MI ?
motoru patlak arabaya dediğin rakam 17 bin bu mantık olarak düşündüğün zaman benim arabama çok değil atıyorum 23 e senin arabanı alıp modlamayı bırak sadece darton çaktırsam direk 2 binlira diğerlerini saymıyorum GELDİ 25 benim aracımda 17 ye alıp motoru dolu birşekilde altını üstünü doldurduğun zaman senin sadece darton çaktırmaya verilen paraya gelir birde burada konu açılır araç sahibi kim olduğu böyle meydana çıkar ve sende ister açıklamanı yaparsın ister yapmazsın sana kalmış ama senin yaptığın gibi polemiğe gerek yok.
neyi kanıtlamaya çalışıyorsun biz sadece fiyatın yüksek plakayı değiştirdin hani kar amaçlımı dedik sende gereken açıklamayı yapmışsın daha niye uzatıyorsun.
ve benim arabama yorum yapanlarada ister fiyat ister başka birşey ile ilgili ben gereken açıklamayı yaparım sıkıntı değil.
neyse uzatmıyalım gerek yok hayırlı satışlar olsun.
peki her şeye okey ben burada ispatlamaya çalışacağım hiç bir şey yok
arkadaşım bizde aksini idda etmiyoruz zaten sadece 20 bine arabayı alıp sonra plakayı değiştirmek 24 bin den ilan açmak insanın aklına başka birşey gelmiyor biz zaten kimsenin malını kötülemiyoruz burada farkındaysan .
bu mesajına kafayı taktım ilk mesajını yazmadan önce swort murata , minics hilmiye ,sekolive serkana, frk faruğa hepsini geç arkadaşın admise R1 tamere sorsaydın öğrenebilirdin 21,5e aldığımı şuan için 1300 lira harcadım fiyatın azlığına yada çokluğuna alıcı karar versin ben o parayı verirken acaba bile demeden aldım kaç tane kırmızı yada beyaz değişeni olmayan vtec kaldı?
sen benim ne anlatmak istediğimi hala anlıyamadın ben orada sordum sadece sende gerekli açıklamayı yaptın araç sahibi olarak gereken açıklama alındı normalde böyle tipler var aracın plakasını değiştirip satışa çıkaran sende açıklamanda onlardan olmadığını kanıtladın zaten sıkıntı yok polemiğede gerek yok
uzatmıyalım diyorum birde aracın senin olduğunu nereden bilebilirdim bak öğrendim şimdi gereken ne varsa başkalarına değil sana sormayı tercih ederim. sorucak yada vb. başka birşeyim yok hayırlı satışlar.
ya mal adamın 20 ye alır 50 ye satar nelere takılıyorsunuz arkadaşlar.işine gelen bütçesi yeten alır bu kadar basit.adam aldığı fiyattan satmak zorundamı? araç sahibinide tanımam sizleride ama fiyat hakkında yorum yanlış herkes istediği parayı ister aracına ama satılır ama kalır orası ayrı
size gerekli açıklama yapıldı hala aynı şeyleri tekrar tekrar yazıyosunuz. kimsenin sizin aracınıza kötü dediği felan yok. sadece fiyat konusunda yazıldı. sizde cevapladınız. sorun yok, ama hala açıklama yapıyosunuz. konuyu uzatmanın tartışmanın anlamı yok. Hayırlı satışlar...
Hakkaten kime ne arkadaş ister 25'e satar ister 30'a malın fiyatını satıcısı belirler kime ne kafasına yatan alsın.
madem konu açıldı tekrar tekrar konu kirliliği yapmayayım aracı özetleyeyim araç bildiğim kadarıyla 2005e kadar bir pilottaymış daha sonra sırasıyla siteden sword, k0213(furkan), Admise R1 tamer , Desibel ve site harici alper deydi şuan bende, aldığım parayı da yazdım sizlerden saklayacak bir şeyim yok araçta değişen yok sökülmeden düzelen ufak bir yeri var kasa olarak çok iyi şuan yapılacak bir masrafı yok üzerindeki enkeileri ben almadım üzerinde geldi, eski plakası 34 k 0213 tür, benim için özel olduğu için 34 vt550 yaptım
faruk abi gerekenleri yazmıs tadında bırakın...
mal onundur istedigi fiyatı yazar işine gelen alır gelmeyen almazz gürültüye gerek yok ;)
bu eskı s vtec kımde suan kırmızı hb burdan bırı ıse bana ulaşsın.
konyadan almışlardı sanırsam vtechasan ile irtibata geçebilirsin ;)
yakın bir arkadaşımıza düşünüyoruz. araç hakkında bilgisi olan varsa sevinirim.
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
ve üstekı arkdsn sordugu 19.900 luk vtilar hakkında bılgısı olan warmı arkdslar?
serdar aracı 2003 de aldı kazası yok motoru yatak sardıkdan sonra
Mantar gökmen h22 yi getirdi taktılar gayet sorunsuz ve sıkıntısız biniyordu
hala daha sorunsuz kprosuz type r larla kafa kafaya yürüyor
subaru niyetlendi o yüzden satıyor
fiyatı gerçekten iyi alıp direk gazlamalık bir araba
arkadaşlar arç hakkında bilgi alabilrmiyiz
Ya nedır bu vtı lerın halı pıyasaya bak ıyı hallı bı fıteng almaya kalksan 25lerı gecıo bos arabalar hemde :D
Bız beleş vermışız demekkı :D :D