34 vt 217 lacivert sedan nedir necidir bilgisi olan varmidir??
Printable View
34 vt 217 lacivert sedan nedir necidir bilgisi olan varmidir??
seceresi düzgün araba, enginde iken Star hondada özenle stock oem olarak toplandı.
hayrını görsün güzel araç almış ;)
GR vtec elimden geldiğince aldığım gibi olucak ALLAHın izni ile gözün arkada kalmasın güzel bir dostta kazanmış oldum arabasını geçtim seni tanıdık artık ayhanım :)
Ömerim senin sihirli dokunuslarına ihtiyacı var iç kısmının yakın zamanda gelicez yanına evlatla :cool:
[QUOTE=ENGean;7517314]ardslarda soylemıs zaten,gercekten guzel arac.
motor dısında şase-kule-panel-airbag lerde orj.
kim aldıysa güle güle kullansın
bi arkadasin tanidigi almis bizim bu taraflardan galiba bana sordular bakalim sorayim dedim sonradan ayiktim senin eski arac oldugunu enginim :))
Bayandan satılık VTI :)
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 22.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 168820003
sabah silivri yolunda Gri hb VTİ gördüm bi amca kullanıyordu arkadan resmini çekdim plakayı sorguladım 96 model ilk sahibi. Hiç satıyormusunuz muhabbetine bile girmedim :) satsa bugüne kadar kaparlardı hemen :):):):)
Connecting site...
araç hakkında bilgisi olan plakayı sorguladım ufak tefek 7 kazası var 200 küsür lira hepsi bi tanede 400 var
:D :icon_tup:
Bu araç bir ara İst/Şişli de satılan araç bildiğim kadarıyla. Detay bilgi sağdan soldan duyduklarım var ama buraya yazmıyayım. Belki araç bildiğim gibi değildir...Kimsenin ekmeğiyle oynamayalım :( En iyisi ciddi alıcıysan, aracı baktırıp almaktır :icon_tup:
eski kan vtec simdiki ebb samimi arkadasımda bilgi almak isteyen pm atabilir..