Cvc'nin gidişi, araç sahibinin özenle bakması vs yerli yerinde bi arabadır.. Başına giderseniz boş dönmezsiniz.. Maşallah diyelim tekrardan zımparaya :)
Printable View
Cvc'nin gidişi, araç sahibinin özenle bakması vs yerli yerinde bi arabadır.. Başına giderseniz boş dönmezsiniz.. Maşallah diyelim tekrardan zımparaya :)
şu anki içinde bulunan parça listesine bakarsak bende size ilk etapta cvc yi öneririm Tayfun başkan çok titiz adamdır..
41 GK 054 plakalı araçla ilgili bilgisi olan varmı acaba?
Connecting site...
Connecting site...
arkadasım soruyor, bilgisi olan?
tibet kardeş sen bu arabayı nerden gördün ki.
sabahtan akşama kadar fabrikanın önünde akşamda zaten göremessin film var camlarında.
kazalı derken kazası abartılı şaselere zarar verecek bi kaza değil.
bakımsız derken arabanın motoru yeni yapıldı 8000 km oldu.
motorda aklına gelecek bütün parçaları değişti.(kol,yatak piston gömleğine kadar ben değiştirdim.)
aküsü, buji, buji kabloları balataları lpg sini ben taktırdım v.s
yani bakımsız bi araç böylemi olur.
bakım burda demekki göreceli bi durum.bence gayet bakımlı.
sanırım sencede acentadan çıkmış araba bakımlı.
akıllı ve mantıklı olalım sıfır araba satmıyoruz.artı
arabaya dikkatli bakmak istersen tarafsız bi gözle,gel ben sana gösteririm
:confused:
yerim ivedik organizededir.
kardeş ben ömer arabanın şu an ki sahibiyim.merakını gidermek amaçlı yazıyorum.
kardeş arabayı sen sattıktan sonra arabanın 2 parçası değişti.diğer parçalarında oynama yok.
vtec açma konusuna gelince ankaraya yolun düşerse nasıl vtec açıyo ben sana gösteririm.vtec açmasında yürüyüşünde hiçç bi sıkıntı yok yani.
km gelince düşürüldü ise ben bilmiyorum anlayamam.araba şu an 207.000 km de
ancak arabanın koltukları içi yaşına göre gayet güzel
arabanın fiyatını gayet normal tutum ki 17-18 e verecek değiliz.hani vtec açacak hali var o yüzden.
motoru dahil 7000 lira harcadım ben arabaya.senin eski araban gayet bakımlı şu an.
yani sıfır acenteden araba satmıyoruz.araba sınıf tertemiz bi araba değil.temiz olanada 28-30 arası istiyolar lpg siz olanlara.bu ikinci arabam benim diğeri garajda durur.yani paraya,pula ihtiyacımız yok.sattıktan sonra s 2000 alacam onun için dir satma nedenim.
araba 16-17 yaşına gelmiş boyasız vtec mi kaldı kazasız vtec mi var yani.boyasız araba isteyen varsa ben garajdakini verim yani :) herkese iyi forumlar...
Şuan alınıcak vti'ların en başında CVC geliyor.
O araba o parçalara bedava denilicek rakama satılıyor.
Düşünenler kaçırmasın, acaba mı diyipte sonra satıldıktan sonra vah vah demeyin.
Geçen gün soğanlık metronun orada arabayı park ederken gördüm beyaz sedan stock halde TK plakydı galiba unuttum plakayı bilen var mı bu aracı?
T' den eminimde 2.harf C mi Z mi hatırlayamadım tuplu ve ofkelı oldugunu öğrendik :)
bi bitmedi bu TZ vteci görenler, her gören yazıyor..
sorgulama yeri görüntüleme yerine döndü.