mermer mermer :D
Printable View
mermer mermer :D
Arkadaşlar yazdıklarım yanlış anlaşılsın istemem fakat sanki bu araçların geçmişini fazla irdelemiyor muyuz ? Beklentilerimiz biraz yüksek değil mi 15-16 yaşında arabalardan sonuçta bu araba yılda bir kez kaza yapsa 15 kez yapar her seferinde bir parça boyatsa araba zaten kaç parça sonuçta eski ve Tr ye sayılı girmiş bir araçtan bahsediyoruz. Normal sınıf aldığımız bir 98 model aracın kim bilir kaçıncı sahibiyiz ve başına neler gelmiştir ki bu araçlar performans araçları...
Önemli olan bence kazadan kilomegreden çok aracın toplanmasına ve duruşuna bakılması sonuçta seçenek az ve fiyatlar bu yüzden yüksek tabi ki kimse kötü arabaya yüksek para ödemek istemez fakat piyas yüksek gidiyor bugün boyasız hatasız vti ım olsa 40lı rakamlara alacak insanlar biliyorum. Be ünce bir aracın geçmişinden çok ekstrasına ve nasıl yapıldığına be bugünkü duruşuna bakıomalı...v
Ya zaten burda belli baslı insanlar var takıntılı olan baskasının umrunda bile degil her arac satılıyor el degistiriyor. Ak vti mesela kaza konusu bile var sitede ama araba halen ok gibi ve deli fiyatlara el degistiriyor :) önemli olan duruşu ve gideri. Ak vtecin sahibinin reklamla işi bile yoktu ilansızda sattı arabası güzel duruyor ve yürüyor diye
Şahsen benin için şaşeyi ve direkleri yamultacak darbesi olmasın yeter.Sonuçta kaç yaşında araba.Kazası boyası tabiki olacak.
Arkadaşlarım abilerim. Mersin de Anadolu Afm otomotiv diye biryer var. Bu adamlar çıkma hertürlü parçayı satıyorlar. Fakat parayi gonderiyorsunuz ne parça geliyor nede parayi geri veriyorlar. Sakın bulasmayin ben paramı araya adamlar sokarak zor geri aldım. Bunlar tam bir dolandırıcı. Zaten google de bunlarla ilgili aynı yazılar birsürü çıkıyor ben sonradan farkettim. Sakın ola sakin bu adamlardan hiçbir malzeme AL MA YIN..
Bu vti sahibi olanlardan 1-2 tanesi var madam bile daha adam kalir yaninda.
Sahte uyelikler konu acmalar bisey kanitlamalar.
Bide konuya yazmis ki araci alicaktim diye :) ulan ne almasi bu arabayi gorme bile goremezsin sen.
Ulan sen omru hayatinda birak ilk sahibinden 90bin'de vti kullanmayi sahip olmayi, gordun mu onu soyle?
Kendi mali harita metod, yurumedigini cumle alem biliyor hala gelmis biseyler yapmanin derdinde.
Kafasindan senaryolar uyduruyor, yok refujdan atlamis yok bilmem ne.
Kufur etmek istemiyorum su ramazan gunu, olay oldugunda sen ordamiydin? :)
Sen arabana parca bile almazken en ucuzuna kacarken ben sadece far takimina 1350tl para verdim sen neyin pesindesin. Senin toplam yaptigin masraf bile o kadar degil.
Bide arabanin amcadan olmadigina inanan kesim var. Foruma uye bikac abim arkadasim ve kardesim zaten adamla irtibata gecmemde yardimci oldu. Arabaya bakmaya gittigimdede yanimdaydi.
Illa satis kagidinin fotografini mi cekip koyalim :)
Bu arada taktigim koltuk kiliflarina laf ediyolardi bazi sahislar simdi onun ticaretini yapar oldular.Ne mutlu bana ki 3-5 kurus ekmek parasi kazanmasina sebep oldum :)
Efendiligimi koruyayim diyorum ama bu boyle olmucak.
Onlar kendini cok iyi biliyor..
Ya ömer sen efendi adamsın boşver değmez. it ürür kervan yürür kardeşim. arabanın bardaklığı çatlak, torpidoda kalem ucu kadar iz var diye arabayı almayıp geri dönen adamsın sen. Eğer ki delikanlıysa o arkadaş sahte üyelikleri falan bırakıp çıksın yazsın desin ne sıkıntısı varsa herkes öğrensin. Yeter ki haysiyet olsun bir insanda. Senin harcadığın emek belli, bi pasta cilayla olmuyor malesef verilen değer. Öğrenecek bu arkadaşlar da boşver mübarek ramazan ayındayız fesatlık yapan kendi terazisini düşünsün ahirette.
Ömer kardeşim , VTI piyasasında olan kişi neyin ne olduğunu bilir zaten kasmana ve üzülmene gerek yok bence. Seni çekemeyenler kendilerine anten taksın :)) ZD amcadan değil evet...İlk sahibinden :D:D:D
Connecting site...
Araç hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Herkese hayırlı ramazanlar , keyifli forumlar .
Ömer boş ver temiz mal her zaman birilerinin zoruna gider piyasa boyle :) ezikler ile ugrasma yazmaya bıle degmez :)
bu arada koltuk kılıfı benzetmesı cuk oturmus :D
Ellenmemiş filan deniyor, roll yapılmamış vss. Sanki hiç yüksek devir görmemiş. + olarak kazalarıda var, video çektigim gün yolcu airbagi çok gözüme batmıştı Cemil abiye sordum (o zamanki sahibi) bu airbag neden böle duruyor diye, valla patlakta olabilr bilemicem, güneş altında çok kalıyor araç ondanda olabilir demişti. Eskiden LPG'ydi, performans namına çok çok iyi yürüyen, VTEC'i cayırtarak açan bi araçtı
Çektigim videosu:
Bu zamana kadar bozmadım kanka. Hiç bir zaman en ufak bişey demedim sağda solda. Efendiliğimizle biliniyoruz çok şükür. Kimseye saygısızlık yapmadım yapmamda. Araba konusunda ne denli titiz olduğumu zaten söylememe gerek yok.
Bu insanlar öyle insan ki kendi can ciğer samimi arkadaşının arabasının kendi arabasından iyi olduğunu bilmesine rağmen, onun araba bomboş ... paralara satıldı benim arabam daha çok eder diyecek kadar haysiyetsiz, kıskanç, karaktersiz...
Rabbim büyük yüz yüze gelicez elbet. Bakalım o zaman neler olucak.
Abim hatırlıyormusun bana amca 40 istiyor demiştin. Bende en son gözüm döncek vericem 40 alıcam o arabayı demiştim sana :) Daha bişey dememe gerek yok sanırım. Cansın Metin abi seviliyorsun. Hala bekliyorum seni izmit'e :)
Yavrum uğraşmayayım diyorum, efendiliğimi koruyayım işime gücüme bakayım diyorum ama demek böyle olmuyormuş bu işler. Bugüne kadar kimseye atar gider yapmadım. Özellikle sosyal medyada. Ama bundan sonra öyle olmayacak :)
LAK'ada full macun diyorlarmış sattıktan sonra öğrendim kanka. Ulan ne adamlar var yarabbim. Adamlar işini gücünü bırakıp götünden başından bişeyler uyduruyor. Anlamak güç :)
Bugüne kadar 5. vti'ım. 3 veya 4'ünü sana sorarak senden fikir alarak almışımdır. Belki 15-20 tane vti'ıda sana sormuşumdur. Az çok ne kadar titiz olduğumu biliyorsun. :)
O kendini çok iyi biliyor Samet'im.
Bu arada arabayı sattın unuttun bizi. Görüşelim arayı açmayalım. Senin hala ruhumda bi vti yatıyor :)
Zd vti gecen sene buralarda gordugumde gece ruyama girmisti amcadan oldugunu gorunce babama soyledim onun pesinde kimler kimler vardir dedi :D